台北包車一般俾幾多訂金?

KAWAI88
|
請問依家去台北包車一般要俾幾多訂金?
威大嬸
|
幾次都是用完即場付款,無試過要落訂。
KAWAI88
|
威大嬸 發表於 18-11-9 22:18
幾次都是用完即場付款,無試過要落訂。

剛剛同一個台北包車司機傾完,佢要我用Paypal 付10%訂,係尼到jm介紹,因為已經好幾年冇去過台灣,我知道之前包車係唔需要付訂,以為近年改左規矩,所以上來問下.
威大嬸
|
KAWAI88 發表於 18-11-9 22:24
剛剛同一個台北包車司機傾完,佢要我用Paypal 付10%訂,係尼到jm介紹,因為已經好幾年冇去過台灣,我知道 ...

我復活節接送機和宜蘭玩,負責人都無叫我落訂。
KAWAI88
|
威大嬸 發表於 18-11-9 22:51
我復活節接送機和宜蘭玩,負責人都無叫我落訂。

可以介紹你個司機俾我嗎?
DJpoodle
|
我暑假包左5日車,冇落過訂
whyyou
|
KAWAI88 發表於 18-11-9 21:44
請問依家去台北包車一般要俾幾多訂金?

ussimickl
|
我想問下正常包車應該幾錢到?
包車NT3000一日貴嗎?
威大嬸
|
ussimickl 發表於 18-11-10 02:18

我復活節由台北到宜蘭,坐 wish 系列車,九小時收 3,500 台幣。
wcpcelia    發表於 18-11-10 17:06
Charlotte_mom
|
從來無落過訂,如果經klook就要先俾晒
Fishbbmama
|
而家改左咩?之前包車都唔駛落訂架喎
moneybear
|
威大嬸 發表於 18-11-10 07:48
我復活節由台北到宜蘭,坐 wish 系列車,九小時收 3,500 台幣。

請問是多少人車?

可否介紹包車資料?

KAWAI88
|
Fishbbmama 發表於 18-11-10 12:43
而家改左咩?之前包車都唔駛落訂架喎

我就係覺得有點奇怪,所以問下.
Fishbbmama
|
KAWAI88 發表於 18-11-10 16:07

我估一間間, 同可能而家多左人放飛機, 所以要收訂金
wcpcelia
|
未交過訂金
fionlei88
|
未試過要俾訂金
粟米沙律
|
我幫襯呢間https://www.airportfrstcar.com
訂左接機送機9人車, 每程1177NT
另外包7人車10小時去宜蘭即日來回, 4000NT
完全不用訂金
KAWAI88
|
粟米沙律 發表於 18-11-10 21:43
我幫襯呢間https://www.airportfrstcar.com
訂左接機送機9人車, 每程1177NT
另外包7人車10小時去宜蘭即日 ...

Thx, 服務好嗎?
wmkcnw
|
ussimickl 發表於 18-11-10 02:18
3千1日唔貴。如果係7人車, 就算便宜添
wmkcnw
|
KAWAI88 發表於 18-11-10 16:07
我問過2,3間, 其中一間要俾5百訂金。

我覺得如果係大車( 超過10人), 俾訂都好正常。
其他係的士, 或普通私家車, 好易搵,就唔洗咁早俾訂