大家分享下學緊D咩

至愛朱古力
|
工聯會學緊整麵包,學緊韓文,仲有婦女人生自學計劃課程
oilamyoyo
|
暫時想專心d一星期一堂收工後去上英文oral之前學化妝/yoga/泰拳/整野食/返夜校⋯好攰亦唔專心
MSAA
|
學緊韓文
mama01
|
papa.yaya 發表於 18-11-12 04:41
一堂幾錢?

$400/堂,兩個人share,每人$200/堂。
淳熙媽咪
|
至愛朱古力 發表於 18-11-12 16:06

請問,工聯會整麵包學唔學到野呀?
之後返到屋企真係自己整到嗎
lammmm16
|
日文~
Siuchoi
|
回覆 YY1101 的帖子

普通的琴行就有的了~
biloveu
|
pky726 發表於 18-11-10 20:38
平時我個人太悶, 想搵多d唔同興趣, 又想獨立d, 自己搵野學
麵包我依家係跟工聯會咋, 千幾有12堂, 仲有好多 ...

工聯會手工皂
至愛朱古力
|
淳熙媽咪 發表於 18-11-13 11:24

學到,整到。好老實食就一定係工聯會整得好食,包軟熟啲,始終工聯會啲爐專業啲。但屋企用用有發功醡功能既爐都唔差。
Watashiwamomo
|
回覆 yanyan18 的帖子

我學緊日文下年就N3程度了不過年紀越大吸收力弱成日溫完些野就忘記所以下年會再次進修n4既野溫習多一年先繼續讀落去,黎緊會去學長笛。超鐘意學音樂非常減壓心情唔好那陣起勢練樂器係唔錯嘅選擇
yiu_mimi
|
yanyan18 發表於 18-11-11 13:00
我都睇緊工聯會既麵包班
千幾蚊有12堂,好抵玩但時間唔啱

我學過工聯會麵包班和蛋糕班, 好玩, 堂堂有成品

hideewong0514
|
正在學跳舞
minna-no
|
hideewong0514 發表於 18-11-13 18:23
正在學跳舞

我都想
YY1101
|
淳熙媽咪 發表於 18-11-13 11:24

我剛上左一堂
本身係識整
諗住玩下學下其他
其實都學到
可能我上吾係基礎班
冇話逐步教
YY1101
|
Watashiwamomo 發表於 18-11-13 16:07
回覆 yanyan18 的帖子

我學緊日文下年就N3程度了不過年紀越大吸收力弱成日溫完些野就忘記所以下年會再次進 ...

學長笛
中定西樂器
我想學銀式果支長笛
但又吾想幾千蚊買
怕吹吾到
YY1101
|
至愛朱古力 發表於 18-11-12 16:06

韓文教成點㗎
文文送
|
泰拳,真係泰仔教
hellomiki
|
冬天學游水會唔會快d?(人少)
mydearson
|
Yoga
Watashiwamomo
|
回覆 YY1101 的帖子

我學那隻長笛是西樂器,真係幾貴,買那支笛要幾千蚊,因為係銀製造所以咁貴,當初都驚自己學學下又唔學浪費左支笛(以前我學左小提琴幾年最後冇學到個琴擺左係度後尾執屋掉左)如果妳驚自己學學下冇咩興趣可以去工聯會買好似話好平一支,或者睇多些影片睇下自己鐘唔鐘意先再決定。