跳躍大結局

molasses
|
搞笑, 尾尾喺屋企搞party, 愛花話: 你爸b話燒嘢食好老土

編劇都知觀眾覺得結局bbq好老土
tansyneko    發表於 18-11-12 13:36
smiletigger
|
仲有terry都係叫terry, kc又帶住terry
ada0707    發表於 18-11-10 10:18
ttjl7
|

ChloeMa
|
smiletigger 發表於 18-11-10 01:54

但kc 已經唔係kc, 係王sir, 王海。
smiletigger
|
ChloeMa 發表於 18-11-10 10:00
但kc 已經唔係kc, 係王sir, 王海。

咁如果真係龍家少爺terry做救護,應該都幾驚。但佢在魯賓迅屋企,叫kk做魯先生,都有少蠢蠢地terry feel.
tsung
|

molasses
|
smiletigger 發表於 18-11-10 10:05
咁如果真係龍家少爺terry做救護,應該都幾驚。但佢在魯賓迅屋企,叫kk做魯先生,都有少蠢蠢地terry feel.
...

佢應該已經定晒型, 改唔到
happyty
|

docomo
|
想問有冇交代到羅蘭有冇死?
Vin仔媽
|

nanalam
|
docomo 發表於 18-11-10 23:02
想問有冇交代到羅蘭有冇死?

冇講,但片尾其中一張相係嫲嫲見證滿月同家俊結婚,即係已經完到佢嘅心願。
hellohelloruby
|
molasses 發表於 18-11-10 00:29
搞笑, 尾尾喺屋企搞party, 愛花話: 你爸b話燒嘢食好老土

編劇都知觀眾覺得結局bbq好老土

呢套真係好睇
馬神都做得好
GilTse
|
smiletigger 發表於 18-11-10 01:54

我以為佢又係叫王sir做舅父
cindy618
|
man有無死?
alicialee1210
|
cindy618 發表於 18-11-11 01:56
man有無死?

No
molasses
|
man有無死?

大結局冇人死
hatehate
|
咁最後有無解畫到ali在臨死前想問麥在田乜野?
molasses
|
hatehate 發表於 18-11-11 11:49
咁最後有無解畫到ali在臨死前想問麥在田乜野?

Ali最後一句係話: 今晚個月亮好靚... 在田就截咗話返屋企先講。

Man喺最尾同在田逃離屋企party時出去兩個人靜下, 呢個時候man都講呢句, 但接住就話: 唔知屋企睇唔睇到呢? 在就估ali當時接住都係想講呢句
hatehate
|
molasses 發表於 18-11-11 11:56
Ali最後一句係話: 今晚個月亮好靚... 在田就截咗話返屋企先講。

Man喺最尾同在田逃離屋企party時出去兩個 ...

謝謝,原來如此
靚豬豬
|
man有無死?

原來最終無死到,講佢後尾有番心跳