好痛苦 我就快嘔

Joant
|
坐巴士隔離坐左個阿姐 真係臭到我想嘔
mwm116
|
Joant 發表於 18-11-10 07:35

咁就唔好坐行遠D
123blow
|
先用紙巾暗鼻, 有藥油就即刻塗啲!

我隨身帶有在泰國買嘅一條有味嘅嘢, 救左我好多次! 搭車如果有個煙產坐我隔離, 我會作嘔, 即刻需要聞!
Joant
|
mwm116 發表於 18-11-10 07:36
咁就唔好坐行遠D

即掉位 宜家諗起仲想嘔
Joant
|
123blow 發表於 18-11-10 07:39
先用紙巾暗鼻, 有藥油就即刻塗啲!

我隨身帶有在泰國買嘅一條有味嘅嘢, 救左我好多次! 搭車如果有個煙 ...

我都有d香味嘅嘢 但就算暗鼻都太強烈 我即調位 呢排成日撞正d有臭味嘅人 我諗要帶口罩⋯⋯
日本成
|
咩味?臭汗味定有陣d油味?
sjwq
|
尋日搭地鐵有個中學生個囗臭到嘔,隨住呼吸噴出來,我頂唔順行左去第二卡
mickeywinnie3
|
昨晚地鐵大叔身上的煙嗅加體內毒素勁到我在後一卡車都想嘔!堅,不是歧視!
tabofans200
|

開大D個冷氣
Poyau
|
避之則吉
karryc
|

可以調位或起身嗎
不能
就戴口罩
mandy952
|

咁唔好坐,自己行開嘛
musiccisum
|

避開佢
cakii
|

tsung
|
揾紙巾掩鼻
dollybaby
|
琴日我搭巴士都係呀,唔知邊到傳黎勁大陣鹹魚味好惡頂,離坐左個阿嬸,我好懷疑到底係佢身上傳出黎定真係有人買左鹹魚 勁想快d落車
Waiwai11
|
有時收工好攰難得有位坐下但遇着坐隔離嗰位有異味真係好難頂
triple3
|
我都好怕腥味,有時d師奶係會有陣腥味的
jojodic
|
dollybaby 發表於 18-11-11 00:38
琴日我搭巴士都係呀,唔知邊到傳黎勁大陣鹹魚味好惡頂,離坐左個阿嬸,我好懷疑到底係佢身上傳出黎定真係有 ...

鹹魚我相信係腳臭,有次agent 入屋聞到
bb2
|

我試過有個露宿者坐我隔離添 真係好臭,但我唔敢即刻起身,太明顯,我到下一個站先起身扮落車,其實9秒9走左去前幾卡