自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

cattz288 發表於 18-11-10 11:43
星期六超抵! 本身做緊閃付25減10, 原來可以加埋每日10減5!
即係今日係買25減15
...

請問閃付即係點呀?我用mastercard,照同佢講俾錢用閃付俾錢咁樣?定係要登記左d乜野先叫閃付架?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

noodleball 發表於 18-11-10 14:12
請問閃付即係點呀?我用mastercard,照同佢講俾錢用閃付俾錢咁樣?定係要登記左d乜野先叫閃付架?:questio ...

閃付類似8達通咁拍咭比錢, 唔駛登記, 張咭有閃付功能先用到
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Aidenlo 發表於 18-11-10 13:44
睇左,真係冇

可能你就係用閃付(即係拍咭)唔係過機比錢! 過機係自動減
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-11-10 14:18
可能你就係用閃付(即係拍咭)唔係過機比錢! 過機係自動減

拍卡閃付係可以自動 10-5 呀

象牙宮

lcmanl 發表於 18-11-10 14:21
拍卡閃付係可以自動 10-5 呀

拍咭都得? 尋日我買10減5, 姐姐專登話要過機先減!
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-11-10 14:22
拍咭都得? 尋日我買10減5, 姐姐專登話要過機先減!

係呀..我頭先就係拍卡閃付...共減左15蚊

男爵府

減齡達人勳章

請問閃付即係點呀?我用mastercard,照同佢講俾錢用閃付俾錢咁樣?定係要登記左d乜野先叫閃付架?:questio ...

講緊用銀聯既優惠,銀聯閃付!
visa master無架

子爵府

kekawai 發表於 18-11-10 14:46
講緊用銀聯既優惠,銀聯閃付!
visa master無架

係喎,記錯左,應該係銀聯卡先岩,不過我都唔知自己既銀聯信用卡有冇拍片功能,要試下先,唔該曬

象牙宮

noodleball 發表於 18-11-10 14:48
係喎,記錯左,應該係銀聯卡先岩,不過我都唔知自己既銀聯信用卡有冇拍片功能,要試下先,唔該曬
...

如果咭無閃付, 都有買10減5!
放下自在

男爵府

無知一問,點先知自己張銀聯信用卡係咪閃付?我驚去鋪頭試拍會真係扣錢

大宅

是銀聯閃付,你張是master,兩間不同公司,當然唔得啦!

象牙宮

861014 發表於 18-11-10 15:17
無知一問,點先知自己張銀聯信用卡係咪閃付?我驚去鋪頭試拍會真係扣錢
...

望下咭面/底有寫"閃付"兩個字
放下自在

侯爵府

陪月勳章

我畀閃付減得$5

水晶宮

回覆 861014 的帖子

卡面有呢個符號 )))))

公爵府

扺,不過附近冇360

象牙宮

choi0112 發表於 18-11-10 15:50
我畀閃付減得$5

你買夠25未?
放下自在

侯爵府

陪月勳章

cattz288 發表於 18-11-10 16:08
你買夠25未?

夠啦
買左$33

子爵府

elaine0512@yaho 發表於 18-11-10 15:20
是銀聯閃付,你張是master,兩間不同公司,當然唔得啦!

係呀,我講錯,係銀聯卡先岩,尋日我有買野,有減到5蚊,但就唔知道閃付呢樣野係點樣玩

子爵府

我有多過一張銀聯,但收銀話每人只可以用一次,結果我咪買了一件貨品

大宅

29-10-5=14

首頁

尾頁

跳至