自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Aidenlo 發表於 18-11-10 22:04
佢有冇話點解?我用閃付,宜家card centre 仲未check 倒數

中銀好慢㗎!要兩日後先check到數

侯爵府

meii939 發表於 18-11-10 22:02
我都係,我用中銀銀聯, 打去卡centre佢話冇做五蚊優惠

360姐姐比左unionpay 個電話我
你可以試試

我打左去但因未過數佢幫唔倒我住

大宅

Aidenlo 發表於 18-11-10 22:18
360姐姐比左unionpay 個電話我
你可以試試

thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

meii939 發表於 18-11-10 22:02
我都係,我用中銀銀聯, 打去卡centre佢話冇做五蚊優惠

成間舖都貼晒呢個喎!

放下自在

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章

cattz288 發表於 18-11-10 11:43
星期六超抵! 本身做緊閃付25減10, 原來可以加埋每日10減5!
即係今日係買25減15
...

下星期六去

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chickenwing2006 發表於 18-11-19 02:07
下星期六去

得返買25減10咋!
買10減5停左
放下自在

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

chickenwing2006 發表於 18-11-19 02:07
下星期六去

完了 (10-5)只得 25-10
剛前日星期六, 收銀話 10-5已滿額, 做完優惠

男爵府

funbabyhk 發表於 18-11-19 08:24
完了 (10-5)只得 25-10
剛前日星期六, 收銀話 10-5已滿額, 做完優惠

今日去360,都唔見貼10-5個promotion,原來完左,25-10上星期六用唔到,我只有實體卡。

禁止訪問

象牙宮

chai 發表於 18-11-19 19:27
今日去360,都唔見貼10-5個promotion,原來完左,25-10上星期六用唔到,我只有實體卡。
...

星期六實體咭拍咭25減10係仲得架喎!收錢唔比你用?
放下自在

象牙宮

elleellebaby 發表於 18-11-23 11:15
我都唔明咩叫做到31/12但話已經滿額。

即係數量有限, 減完即止
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-11-23 12:10
星期六實體咭拍咭25減10係仲得架喎!收錢唔比你用?

係呀!

象牙宮

chai 發表於 18-11-23 14:49
係呀!

拍咭用到架喎!你張咭有無得閃付?
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-11-23 14:50
拍咭用到架喎!你張咭有無得閃付?

拍唔到,冇閃付,唔識用。

象牙宮

chai 發表於 18-11-23 15:38
拍唔到,冇閃付,唔識用。

咁無喇! 因為25減10係比用咭/手機閃付優惠
張咭無閃付係用唔到架

首頁

尾頁

跳至