超級黑店:泡菜M

SHIRELYYW
|
九月到貨,巳顯示派送完,巳追了成個月有多到現在還未收到貨,大家唔好响呢間買野,以免中伏。
SHIRELYYW
|
SHIRELYYW 發表於 18-11-10 12:46
九月到貨,巳顯示派送完,巳追了成個月有多到現在還未收到貨,大家唔好响呢間買野,以免中伏。
...

原來有前科

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kristeemo
|
係呀,我收唔到貨之餘,叫佢退錢,佢直接block左我私人訊息。
係佢專頁留言又刪。
SHIRELYYW
|
kristeemo 發表於 18-11-14 12:37
係呀,我收唔到貨之餘,叫佢退錢,佢直接block左我私人訊息。
係佢專頁留言又刪。 ...

之後咁點? 我只是覺得迉送唔緊要,貨少了退錢便可;如不退明顯一早巳唸住食錢。

現有什麼方法可做? 只是不想他再這樣行騙。

日積月累收入也豐富

mandy952
|
kristeemo 發表於 18-11-14 12:37
係佢專頁留言又刪。 ...

報警啦
kristeemo
|

回覆 SHIRELYYW 的帖子

宜家佢又話有貨,話我本身揀果個智能櫃轉左熱門,叫我再揀另一個,所以冇寄俾我。但我唔想要貨,對佢實在冇信心。。。隔左成個月 如果我唔搵佢 唔問佢既話 佢完全可以冇左件事。錢就佢照袋 激死人
SHIRELYYW
|
kristeemo 發表於 18-11-14 21:24

宜家佢又話有貨,話我本身揀果個智能櫃轉左熱門,叫我再揀另一個,所以冇寄俾我。 ...

咁好笑,就算智能櫃超爆,追了成個月都應該直接問你轉唔轉 退到就退錢好過,否則見貨便想到之前要日日追貨。

我的都未有消息,我個不是旺櫃,需則錢不多,或者是拉上補下咁賣貨,不想再有人中伏。

推推推
kristeemo
|

我都希望更多人可以睇到,唔好中伏。購物本來是件開心事,但換來一肚氣真唔抵。

SHIRELYYW
|
你就好,我還未收到通知
kristeemo
|
佢已經冇再回應我了,泡菜M昨日先又開新一團,
佢覆佢自己個post, 都唔覆下訊息,真衰
hontari
|
呢間野好出名啦,買過一次,無下次
貨遲,態度服務都差