請問有無好眼霜及眼精華介紹

kt730
|
我看了Sogo好多不同set 装,不知那套好用,請大家指教
fafami
|
lm
chaters01
|
kt730 發表於 18-11-10 14:42

我都想知
麻煩其他jm賜教下
kt730
|

ccccco
|

我都想知 試咗好多牌子都冇乜效果咁
figo10
|
Sisley
CandyJN
|

沒必要買眼霜,那只是「很貴的乳液」!!!
沒有任何研究可以證明眼周部分所需要的保養品成分,和臉部、頸部,有何不同,既然都一樣,何必買眼霜,容量少了一半,價格又貴。
有人說,眼周肌膚比較細緻,不能使用具刺激成分的乳液,但是這樣的標準豈不是自相矛盾,擦臉和頸部肌膚的乳液,也不該有任何會具刺激性的成分才對。

NatalieTY
|
我覺得Pola好好用,唔知sogo有無set.
kt730
|
謝謝大家意見
markuscwmama
|
NatalieTY 發表於 18-11-12 09:36

我之前都買咗佢新出的眼霜,用咗一星期d眼紋淡咗又無咁乾仲有d提升tim, 會趁Sogo thankful week 去買

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
牛牛牛牛
|
markuscwmama 發表於 18-11-12 14:24
我之前都買咗佢新出的眼霜,用咗一星期d眼紋淡咗又無咁乾仲有d提升tim, 會趁Sogo thankful week 去買:ilov ...

我好好彩中咗bk試用活動,一用就知一分錢一分貨,同loreal同olay個啲級數完全唔同,搽咗成日都唔乾
Winnie_1210
|
我用超過10年,中間斷斷續續換過其他牌子始終都係佢最好!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
catzmll
|
markuscwmama 發表於 18-11-12 14:24
我之前都買咗佢新出的眼霜,用咗一星期d眼紋淡咗又無咁乾仲有d提升tim, 會趁Sogo thankful week 去買:ilov ...

我買咗返黎,試幾日,對眼冇之前咁乾,眼紋望落淡左D,因為本身都有D深,會keep住用吓先。

靜俏俏
|

幾錢支呀?
hellomiki
|
CandyJN 發表於 18-11-12 08:38
沒必要買眼霜,那只是「很貴的乳液」!!!
沒有任何研究可以證明眼周部分所需要的保養品成分,和臉部、頸 ...

同意
maggie_yip28
|
NatalieTY 發表於 18-11-12 09:36
有呀,set裝$1520

天降大任
|

sogo買唔多人咩
Moppyhaha
|
回覆 Winnie_1210 的帖子

JM 請問LP幾錢呀?THX
Winnie_1210
|
Moppyhaha 發表於 18-11-13 16:45
回覆 Winnie_1210 的帖子

JM 請問LP幾錢呀?THX

Sasa做promo $1880
Moppyhaha
|
Winnie_1210 發表於 18-11-13 21:29
Sasa做promo $1880

謝謝回覆