自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先行過銅鑼灣希慎,見到Chanel X’mas booth送d野好靚
香水水晶球,同埋No5香水裝飾!!我又忍唔住了!

Cheuk2012    發表於 18-11-10 21:14

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

How much please

侯爵府

請問要消費多少先有以上贈品呢?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又真係靚呀

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

買滿幾錢先有?

大宅

mini_mushroom 發表於 18-11-10 17:42
chanel成日都送d好可愛既禮物仔,令人情不禁地想買野
你買左咩呀jm

我買左少少咋哈哈,個水晶球買夠2000就送
我買左一枝紅色No5香水,兩個眼影,一枝唇膏,就達成心願仲要連包禮物!有得揀絲帶顏色,仲有張xmas卡送

wcpcelia    發表於 18-11-11 18:18

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝分享

禁止訪問

琥珀宮

回覆 可營媽媽 的帖子

好靚

大宅

apeach_peach 發表於 18-11-10 20:10
我終於明咩叫滿載而歸
呢個又係pop up呀?到幾時架??

唔算pop up,你當活動仔咁啦,都有得試彩妝香水。佢唔止銅鑼灣希慎有,BA話朗豪坊也有行過咪去睇下囉,呢幾日都有

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

可營媽媽 發表於 18-11-10 15:26
頭先行過銅鑼灣希慎,見到Chanel X’mas booth送d野好靚
香水水晶球,同埋No5香水裝飾! ...

勁靚

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

正呀呢個後悔之前pop up買左千幾蚊野

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝分享

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主: