小朋友病都咁威咁嘅

激烈的海狗
|
商場搭(emoji) 滿晒人十幾人吧,兩個家庭的呀媽3-40歲,兩個講小朋友病咗住法國醫院 又試過養和醫院...住幾日幾錢找數 邊個專科醫生睇佢女,兩個講到鬥埋單邊個貴咁..... 認到冇野好認 呢啲都要認叻認威.
musiccisum
|
激烈的海狗 發表於 18-11-10 15:49
商場搭(emoji) 滿晒人十幾人吧,兩個家庭的呀媽3-40歲,兩個講小朋友病咗住法國醫院 又試過養和醫院...住幾 ...

karryc
|
商場搭(emoji) 滿晒人十幾人吧,兩個家庭的呀媽3-40歲,兩個講小朋友病咗住法國醫院 又試過養和醫院...住幾 ...

不知所謂的怪獸
20150618bb
|
志在曬有錢.........其實真正有錢人士唔會甘樣
bmuimami
|
可能有保險公司埋單呢
章魚妹妹
|
我都會同同學媽媽討論,因為我地都係claim保險,只會比較下邊間cover好d,邊個醫生好d!
趙元嵩
|
我女幾年冇睇過醫生了⋯⋯⋯

樣禾糖
|
比較下價錢,我之前都問過。
後來有咩事都係揀返近屋企果間。
pomanlife
|
趙元嵩 發表於 18-11-10 18:55

仲曬
good_pig
|

我識人響公司claim 醫療保險都強調自己睇法國醫院門診啦
Myluckybaby
|

嘩,千祈唔好咁講,好邪門的。啋!
SandyBabyChu
|
good_pig 發表於 18-11-10 20:10

我識人響公司claim 醫療保險都強調自己睇法國醫院門診啦 ...

其實法國醫院門診唔貴
$150醫生費再加藥
good_pig
|
SandyBabyChu 發表於 18-11-10 20:13
其實法國醫院門診唔貴
$150醫生費再加藥

佢話駛左成$2k...問我地有冇claim過咁貴嘅公司保險未...我冇答佢
rex13
|
SandyBabyChu 發表於 18-11-10 20:13
其實法國醫院門診唔貴
$150醫生費再加藥

X2 我都睇過1次
love2talk
|
其實法國醫院門診唔貴
$150醫生費再加藥

係,仲平過好多家庭醫生
|

kavenzou
|

X2
tester5
|

傻人發現案
tsung
|
bmuimami 發表於 18-11-10 18:40
可能有保險公司埋單呢

有可能
激烈的海狗
|
20150618bb 發表於 18-11-10 16:44
志在曬有錢.........其實真正有錢人士唔會甘樣

我諗佢想晒個女睇名醫生 住咗幾日成萬蚊找數。想講比周邊啲人聽掛。 佢講到好唸熟 我諗佢應該成日重複講件事。