今日in左珈琳

ch14kwok
|
珈琳11月b其實有冇機會?今日阿仔去in,開頭拎沙槌跳舞都ok,之後坐埋位老師撩佢玩左一陣電話玩具,我仔玩一陣就拎走人個玩具橙周圍行,又拎俾我睇(家長坐埋一邊填野)。叫佢坐番低一陣又走來走去睇野 之後坐低玩積木,但老師已經冇理佢,我仔自己玩到老師話要走,拎禮物唔肯拎冇講88 。我發現當時有d爆喊要媽咪抱住玩反而老師會關心多d,係咁撩佢開心,我仔見冇人理佢就走來走去 呢間係未應該機會唔大?依家好擔心。
wahwah15
|
我女12月, 細B, in N班都時, 老師都唔係太理佢....
下星期in K, 好擔心
ch14kwok
|
wahwah15 發表於 18-11-12 16:11
我女12月, 細B, in N班都時, 老師都唔係太理佢....
下星期in K, 好擔心

下星期in邊間呀?
wahwah15
|
ch14kwok 發表於 18-11-12 16:12
下星期in邊間呀?

聖若瑟呀

你仲有無?

ch14kwok
|
wahwah15 發表於 18-11-12 16:22
聖若瑟呀

你仲有無?

聖恩
solim
|
ch14kwok 發表於 18-11-10 17:05
珈琳11月b其實有冇機會?今日阿仔去in,開頭拎沙槌跳舞都ok,之後坐埋位老師撩佢玩左一陣電話玩具,我仔玩 ...

下午班應該唔難,前幾年大仔十一月b冇理老師都有offer. 這間好嗎?
ch14kwok
|
solim 發表於 18-11-13 14:48
下午班應該唔難,前幾年大仔十一月b冇理老師都有offer. 這間好嗎?

我仔上pg有媽咪話ok,所以報埋試下。
Yoanna2017
|
ch14kwok 發表於 18-11-10 17:05
珈琳11月b其實有冇機會?今日阿仔去in,開頭拎沙槌跳舞都ok,之後坐埋位老師撩佢玩左一陣電話玩具,我仔玩 ...

我有朋友 2-3年前12月尾b,都收左
regent9
|
我仔上年in時爆喊到暈,基本上非常唔合作都收!