係聖保祿定仁安生好?價錢如何?

Biji1314
|
如題
chanlazy
|
Biji1314 發表於 18-11-10 17:38
如題

仁安埋單5-6萬 產檢要跟佢
jjjj7
|
如題

都想知,同埋聖保祿是否不同醫生不同價
唔知有冇師姐有價目表比下呢
Biji1314
|
回覆 chanlazy 的帖子

5-6萬包所有費用?係順產定開刀?醫生檢查費會唔會另計?
Biji1314
|
回覆 jjjj7 的帖子

我宜家13w。兩間都做緊產檢,諗住下個月起揀定一間...
Mrswong_JM
|
chanlazy 發表於 18-11-10 18:08

即係喺仁安生要喺仁安產檢?
我睇開嗰個醫生有喺仁安掛單算唔算丫?

freshrose
|
chanlazy 發表於 18-11-10 18:08

仁安唔駛產檢跟佢,我都係揾掛單醫生
freshrose
|
如題

如果我再生,會揀st paul or 仁安二人房,住過仁安大房感覺麻麻
Biji1314
|
回覆 freshrose 的帖子

咁你之前生的費用多少?四人房好嘈?
chanlazy
|
Biji1314 發表於 18-11-10 21:14
回覆 chanlazy 的帖子

5-6萬包所有費用?係順產定開刀?醫生檢查費會唔會另計? ...

我問順產 已包醫生費 未計產檢
chanlazy
|
Mrswong_JM 發表於 18-11-11 01:04
即係喺仁安生要喺仁安產檢?
我睇開嗰個醫生有喺仁安掛單算唔算丫?

得啊 你揀呢個醫生就早啲落訂 比佢book手術室
freshrose
|
Biji1314 發表於 18-11-11 09:05

咁你之前生的費用多少?四人房好嘈?

我緊急開刀,無咩特別情況,埋單連埋bb 費用over 8萬

我同房另外三個係大陸人,有一個大陸人同佢屋企人勁嘈,無得休息咁,同埋我去過st paul , 環境靚好多
Biji1314
|

8萬係講緊仁安?
freshrose
|
Biji1314 發表於 18-11-11 18:50

8萬係講緊仁安?

係,不過我係緊急開刀
Biji1314
|

Thanks!
Biji1314
|
有沒有jm試過/問過聖保祿順產收費?