请教各位,我没有私信权,怎么样才能可以发私信呢?

candymo1987
|

请问各位亲亲 为什么我没有私信权?要怎么样才能有发私信的权利呢

本主題由 chloepapa 於 1小時前 移動

c.vieri
|
因為你係fb體驗戶咪無得pm囉
candymo1987
|
c.vieri 發表於 18-11-10 18:16
因為你係fb體驗戶咪無得pm囉

pm 是什么来的呢?
c.vieri
|
candymo1987 發表於 18-11-10 18:17
pm 是什么来的呢?

咪就係你話嘅私訊囉
karryc
|
用fb登記好似不能有 私訊的
candymo1987
|
c.vieri 發表於 18-11-10 18:17
咪就係你話嘅私訊囉

那要怎么样做才可以有私信的权限呢
c.vieri
|
candymo1987 發表於 18-11-10 18:18
那要怎么样做才可以有私信的权限呢

用電話號碼係bk登記
candymo1987
|
c.vieri 發表於 18-11-10 18:19
用電話號碼係bk登記

好滴 谢谢
小可愛11
|
candymo1987 發表於 18-11-10 18:04
请问各位亲亲 为什么我没有私信权?要怎么样才能有发私信的权利呢

呢度係香港 BK , 請用廣東話溝通。你要PM 來做乜呢?
lam133
|
問嚟做乜野?
火車媽媽
|
小可愛11 發表於 18-11-10 19:05
呢度係香港 BK , 請用廣東話溝通。你要PM 來做乜呢?

我見樓主有另一個post分享人工受孕。可能佢想覆人卦
candymo1987
|
火車媽媽 發表於 18-11-10 19:26
我見樓主有另一個post分享人工受孕。可能佢想覆人卦

是呀 是呀 我想回复别人回复不了 着急呀
crystal媽咪
|
candymo1987 發表於 18-11-10 20:54
是呀 是呀 我想回复别人回复不了 着急呀

你唯有多啲留言同埋每日用網頁版登入儲分, 夠分就可以pm.或者你等管理員回覆.
佢會畀條link你 咁到時你聯絡咗管理員,就可以私訊
candymo1987
|
crystal媽咪 發表於 18-11-10 21:23
你唯有多啲留言同埋每日用網頁版登入儲分, 夠分就可以pm.或者你等管理員回覆.
佢會畀條link你 咁到時你聯 ...

谢谢大家
crystal媽咪    發表於 18-11-10 21:33
wong2323
|
candymo1987 發表於 18-11-10 18:04

請聯絡管理員
https://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php