美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

仲有,在淘寶訂了依本日本雜誌

【现货【深图日文】&ROSY(アンドロージー) 2018年12月号 附:阿玛尼#503红管迷你唇膏+唇刷GIORGIO ARMANI BEAUTY日本原装进口】https://m.tb.cn/h.3mPEaH4?sm=37c2e9 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥OvPPbkHDgkG¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

珍珠宮

wai001 發表於 18-11-11 17:10

試了,好保濕吓!!!…個包裝, 到「痺」!!! ...

佢既 nude 粧效果!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

wai001 發表於 18-11-24 13:10

【现货【深图日文】&ROSY(アンドロージー) 2018年12月号 附:阿玛尼#503 ...

待集運貨到取貨中!……取貨後,再同大家分享!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

【现货【深图日文】&ROSY(アンドロージー) 2018年12月号 附:阿玛尼#503 ...

剛貨到取件,第一時間開箱!……嘩!…巧靚呀!!!

珍珠宮

仲有訂咗依本!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

christywong111 發表於 18-11-11 20:20
me too. 浮粉。一D嘟唔貼。超伏

油人嘛?>

我N年前用過韓牌cushion溶到死..就放棄了

珍珠宮

回覆樓主:

https://www.sundaykiss.com/381891/%e6%9c%80-hit-%e7%86%b1%e8%a9%b1/%e6%99%82%e4%ba%8b%e7%86%b1%e8%a9%b1/%e9%87%8d%e9%87%91%e5%b1%ac-%e7%a5%9e%e7%b6%93%e7%b3%bb%e7%b5%b1-%e6%b6%88%e5%a7%94%e6%9c%83-%e6%b0%a3%e5%a2%8a%e7%b2%89%e5%ba%95-%e5%ae%89%e5%85%a8%e6%b8%85%e5%96%ae/

消委會推薦6款氣墊粉底 長期接觸重金屬可損神經系統

複式洋房

回覆 wai001 的帖子

我自己覺得BBcusion要來做補妝,化妝打底都係用粉底液好啲😎

大宅

我有一個全新4號色 (紅色蓋),請問有人有興趣嗎?

男爵府

winshishi 發表於 18-11-11 18:12
試過sample, 浮粉, 溶妝得幾嚴重

Yes! 貨裝用咗2次無用

複式洋房

想試下

大宅

會氧化

首頁

尾頁

跳至