淘寶双11新手問

vivian0919
|
第一次双11買野,係咪而家可以放定購物車?到時點樣改價錢?仲有咩其他優惠?謝
大小豬
|
vivian0919 發表於 18-11-10 21:50
第一次双11買野,係咪而家可以放定購物車?到時點樣改價錢?仲有咩其他優惠?謝
...

我都想知! 謝謝
笨笨bb
|
可以放定購物車 ,價錢系統自動改
05suey
|
笨笨bb 發表於 18-11-10 22:34
可以放定購物車 ,價錢系統自動改

想問下,直送會否限重量?想買米,20幾Kg
oceandeepsea
|
個價錢會自動改,有d 已經鎖定比唔到錢,夠鐘就搶,我依家未瞓,等緊
baby0525
|
雙 11可否用8達通付款?唔知點解佢迫我用支付寶,定我冇揀到香港網站?
vivian0919
|
oceandeepsea 發表於 18-11-10 23:34
個價錢會自動改,有d 已經鎖定比唔到錢,夠鐘就搶,我依家未瞓,等緊

點樣才可以減50,夾埋400其他店,有d要1000,拍後看不到減50
豬仔mama
|
vivian0919 發表於 18-11-11 00:13
點樣才可以減50,夾埋400其他店,有d要1000,拍後看不到減50

我啱啱都試過,唔得,我已經選了有400減50的店舖,選夠了400,都減唔到50
sosoplus
|
豬仔mama 發表於 18-11-11 00:55
我啱啱都試過,唔得,我已經選了有400減50的店舖,選夠了400,都減唔到50
...

你要用積分換50蚊券之後先可以買滿400減50
she811
|
我仲慘,12點入到購物車唔見左D貨
豬仔mama
|
sosoplus 發表於 18-11-11 01:17
你要用積分換50蚊券之後先可以買滿400減50

請問在哪裡換?
sosoplus
|
豬仔mama 發表於 18-11-11 01:17
請問在哪裡換?

睇相片下方,主會場果頁

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
竇漪房
|

你要所有店都係400減50至可以,你溝d要1000至有得減當然唔得啦!
豬仔mama
|
sosoplus 發表於 18-11-11 01:36
睇相片下方,主會場果頁

用到喇唔該哂
Cat8888
|
vivian0919 發表於 18-11-10 21:50
...

其實今次好搵笨,要搶卷,一日得一次機會,我個張得30蚊,唔抵喎,唔係平好多!
oceandeepsea
|

係咪間店無,有既,會寫明,好似咁,5蚊係間店本身減,50就係做活動減,加埋平左55,再加上間店做特價439已經比平時平左50,共平左100

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
vivian0919
|
sosoplus 發表於 18-11-11 01:36
睇相片下方,主會場果頁

即係每日只可拎一次,今日先拎得一次咁咪冇用
vivian0919
|
oceandeepsea 發表於 18-11-11 07:57
係咪間店無,有既,會寫明,好似咁,5蚊係間店本身減,50就係做活動減,加埋平左55,再加上間店做特價439 ...

請問天貓積分平時可以點用
竇漪房
|
Cat8888 發表於 18-11-11 05:55
其實今次好搵笨,要搶卷,一日得一次機會,我個張得30蚊,唔抵喎,唔係平好多!
...

30我有17xx幾購物津貼,唔洗搶喎!淨係琴日紅包雨已收到百幾如果係紅包就正啦
lc159
|
oceandeepsea 發表於 18-11-11 07:57
係咪間店無,有既,會寫明,好似咁,5蚊係間店本身減,50就係做活動減,加埋平左55,再加上間店做特價439 ...

請問點睇到係咪包郵直送到港???客服唔應機