網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

竇漪房 發表於 18-11-11 11:05
30我有17xx幾購物津貼,唔洗搶喎!淨係琴日紅包雨已收到百幾如果係紅包就正啦
...

點樣有?

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

oceandeepsea 發表於 18-11-11 07:57
係咪間店無,有既,會寫明,好似咁,5蚊係間店本身減,50就係做活動減,加埋平左55,再加上間店做特價439 ...

天貓分有咩用?可當錢用?用分抽津貼係咪買乜都用得?thx

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

vivian0919 發表於 18-11-11 12:07
點樣有?

之前双11主頁好多遊戲都有

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

竇漪房 發表於 18-11-11 14:34
之前双11主頁好多遊戲都有

邊度可以睇到自己有咩券?係咪所有400減50,或者200減20都要先拿券?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

vivian0919 發表於 18-11-11 14:47
邊度可以睇到自己有咩券?係咪所有400減50,或者200減20都要先拿券?

去我的淘寶->我的双1111

唔係所有天貓店都有400減50

200減20自動減,夠數就得

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

竇漪房 發表於 18-11-11 15:20

如果淘寶有show $400減$50,是夠數自動減還是要先拿券?

珍珠宮

vivian0919 發表於 18-11-11 16:25
如果淘寶有show $400減$50,是夠數自動減還是要先拿券?

翡翠宮

lc159 發表於 18-11-11 12:00
請問點睇到係咪包郵直送到港???客服唔應機

del

翡翠宮

lc159 發表於 18-11-11 12:00
請問點睇到係咪包郵直送到港???客服唔應機

用集運啦,極少會包郵送香港,除非買貴嘢:洗碗機、吸塵機都可以問下,未必得。

乜都唔洗問而包郵送香港有天貓超市、天貓全球官方店、京東、香港蘇寧。

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

lyh80115 發表於 18-11-11 17:03
用集運啦,極少會包郵送香港,除非買貴嘢:洗碗機、吸塵機都可以問下,未必得。

乜都唔洗問而包郵送香港 ...

即係天貓超市買幾多錢都免運到香港?有冇人有買卷紙,有冇咩好介紹?

翡翠宮

vivian0919 發表於 18-11-11 17:31
即係天貓超市買幾多錢都免運到香港?有冇人有買卷紙,有冇咩好介紹?

0元包郵10kg,可以買券紙呀,試下黃黃哋無漂白嘅「本色紙」。

子爵府

虎到金來勳章

竇漪房 發表於 18-11-11 15:20

請問$200減$20是要指定商品?
扣券前夠$200?

我買了2單都無扣$20

珍珠宮

princessgw 發表於 18-11-11 18:59
扣券前夠$200?

你呢個貓超,另一樣野喎!你咪扣左199減35券囉!

子爵府

虎到金來勳章

竇漪房 發表於 18-11-11 19:41
你呢個貓超,另一樣野喎!你咪扣左199減35券囉!

我唔識分
甘呢單係 tb 定貓超?我用官直送

珍珠宮

princessgw 發表於 18-11-11 19:43
我唔識分
甘呢單係 tb 定貓超?我用官直送

睇唔到鋪名唔知喎!扣券唔關你用乜方法集運呀!

你都俾左錢,有可能已出貨,算把啦!得閒去多d淘寶版學下野,双12攞多d紅包補返數囉!

我d貓超已到香港聽日應該收件啦

大宅

princessgw 發表於 18-11-11 18:59
扣券前夠$200?

這商品都沒參加滿200減20優惠。
如有參加,訂單會顯示出來的。這個不用事先取券。

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

竇漪房 發表於 18-11-11 21:24
睇唔到鋪名唔知喎!扣券唔關你用乜方法集運呀!

你都俾左錢,有可能已出貨,算把啦!得閒去多d淘寶版學下 ...

又想請教大家,如果d貨去到集運到已簽已,亦已延長收貨,但還欠一件貨未發,咁到時間自動變為已收貨,咁咪如果到香港後有問題咪冇得退款?

翡翠宮

vivian0919 發表於 18-11-13 09:22
又想請教大家,如果d貨去到集運到已簽已,亦已延長收貨,但還欠一件貨未發,咁到時間自動變為已收貨,咁咪 ...

未發貨係唔會倒數自動收數,除非虛假發貨,呢個情況要喺限期前撳退款。

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

lyh80115 發表於 18-11-13 10:42
未發貨係唔會倒數自動收數,除非虛假發貨,呢個情況要喺限期前撳退款。
...

我因為要集運,全部已發,但有件未發,我要集齊先可以到香港,我怕果件比較遲

珍珠宮

vivian0919 發表於 18-11-13 09:22
又想請教大家,如果d貨去到集運到已簽已,亦已延長收貨,但還欠一件貨未發,咁到時間自動變為已收貨,咁咪 ...

咁你咪集左已到集運嗰d先囉!双11集運都有機會爆倉,當然走得就走啦!

首頁

尾頁

跳至