訂造鞋櫃

ANNY媽
|
毫無idea頭緒..各jm你們的鞋櫃是怎樣..應該唔錯吧
ting0080
|
係淘寶訂做的,慳位又放得多鞋,very good

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s    發表於 18-11-10 23:09
healtheworld
|
屋企細,鞋櫃除了放鞋仲放到長遮短遮長boot,我諗完就叫傢私鋪劃圖去造
healtheworld
|
係咁樣

TPMummy
|
ting0080 發表於 18-11-10 22:41

睇個款應該唔放得好多鞋喎
ting0080
|
TPMummy 發表於 18-11-10 22:45
睇個款應該唔放得好多鞋喎

我做左1層,佢可以做双層的,如果做高啲放得個多呀

gilgil39
|

剛送來大味嗎?
ting0080
|
gilgil39 發表於 18-11-10 22:55
剛送來大味嗎?

可能我唔係做到好大,所以唔覺有味
333s
|

要自己安裝?
ting0080
|
333s 發表於 18-11-10 23:09
要自己安裝?

我揾香港的師傅安裝,好似收大約$300-400,幫我鑽埋上牆,仲介返個洞露返個電制出黎,所以個時好似比左$500佢
TPMummy
|
ting0080 發表於 18-11-10 22:50
我做左1層,佢可以做双層的,如果做高啲放得個多呀

但其實呢啲款,香港好多傢俬鋪都有得賣,而且我覺得放得唔多,可能我屋企個個都多鞋。

如果樓主諗住訂做,我會睇返屋企個位,做個頂天立地嘅,或者如果有個凹位,做個深啲嘅,每對鞋可以打直前後放,易搵又易攞。
oceandeepsea
|
訂到頂,平放鞋,左右揭門,活動內板,留意闊度,做到可以擺四五雙鞋
bbkq
|
可能我高跟鞋, 尖頭鞋多, 我吾鍾意直插咁放, 鞋頭壓扁/迫住, 又左右倒,
我喜歡一層層, 方便搵和拿,
小manman
|
4年前訂造的鞋櫃,我造左拉趟式~