雙11,請分享邊度嬰兒用品大減價,謝謝!

Moons0808
|
如題
EYSWong
|
Moons0808 發表於 18-11-10 22:58
如題

12點起淘寶有,但品質就唔知,要小心㨂⋯⋯
JoJo0114
|
如題

我見到荷花,sogo有係度做優惠,你可以去睇睇,但唔覺減好多
Moons0808
|
JoJo0114 發表於 18-11-10 23:05
我見到荷花,sogo有係度做優惠,你可以去睇睇,但唔覺減好多

謝謝分享,大住個肚,好辛苦,唔想去太多人的地方,唔知網上有冇邊間嬰兒用品好啲,品質好信得過ge哩?
EYSWong
|
Moons0808 發表於 18-11-10 23:09
謝謝分享,大住個肚,好辛苦,唔想去太多人的地方,唔知網上有冇邊間嬰兒用品好啲,品質好信得過ge哩?
...

我啱啱見到我之前買過果間嬰兒用品網店做緊大減價,我覺得呢間品質幾好,又靚,你可以google likgo hk 去睇下
我要做媽媽
|
我係旗艦店買咗好多尿片
JoJo0114
|
我要做媽媽 發表於 18-11-10 23:20
我係旗艦店買咗好多尿片

等我搵日都去睇睇先,我以為藥房最平,仲諗住去藥房買添
JoJo0114
|
EYSWong 發表於 18-11-10 23:14
我啱啱見到我之前買過果間嬰兒用品網店做緊大減價,我覺得呢間品質幾好,又靚,你可以google likgo hk 去 ...

我之前都有在likgo呢間買過嘢,佢d品質真係唔錯,比得兔產品好靚呀,店主又好好人,我大仔病左,入唔切錢俾佢,店主都幫我keep咗好耐,冇俾到第二個人,我上網買嘢咁耐,遇到最好的店主
我要做媽媽
|
JoJo0114 發表於 18-11-10 23:25
等我搵日都去睇睇先,我以為藥房最平,仲諗住去藥房買添

覺得如果有時間就可以比下價錢既,雙11規則太多喇
bchuma
|
如題

淘寶嘛⋯⋯ 京東⋯⋯ 應該係網上最平卦
Moons0808
|
bchuma 發表於 18-11-11 22:37
淘寶嘛⋯⋯ 京東⋯⋯ 應該係網上最平卦

謝謝分享(emoji)(emoji)
hamsterma
|
如題

淘寶質量好難保證,同埋雙11快遞好慢
mocha20150323
|
G market &Iherb &Selfridges
bchuma
|
Moons0808 發表於 18-11-12 21:07
謝謝分享(emoji)(emoji)

不客氣