有冇11月中DD請進~~

money1027
|
liubabyliu 發表於 18-11-12 13:02
定係我幼覺,我14先DD

睇到有線呀 你會吾會過左dd再驗多次先去睇e生?我依家都係用綠d keep住check 希望過幾日深色啲再去睇e生 我驚淺得制吾肯比懷孕證明
liubabyliu
|
money1027 發表於 18-11-12 13:31
睇到有線呀 你會吾會過左dd再驗多次先去睇e生?我依家都係用綠d keep住check 希望過幾日深色啲再去睇e生 ...

我會7-8W照閃閃先拎, 但會Keep 住check 綠D, 你都可以買條Clear blue 試下,我地同百EDD
money1027
|
liubabyliu 發表於 18-11-12 13:41
我會7-8W照閃閃先拎, 但會Keep 住check 綠D, 你都可以買條Clear blue 試下,我地同百EDD
...

我諗住去買枝曼仔 過左dd再驗下 你last m又係10月17呀?
liubabyliu
|
money1027 發表於 18-11-12 13:42
我諗住去買枝曼仔 過左dd再驗下 你last m又係10月17呀?

係呀, 28days cycle
money1027
|
liubabyliu 發表於 18-11-12 13:44
係呀, 28days cycle

好有緣呀 錦我地可以keep住contact
liubabyliu
|
money1027 發表於 18-11-12 13:47
好有緣呀 錦我地可以keep住contact

係呀 希望細B今次CHI 實日D
favv88
|
ealy 發表於 18-11-12 08:44
我仲以為轉淺先排
26-27 深粗
28 起身有分泌

轉淺應該係已經排左
favv88
|
liubabyliu 發表於 18-11-12 12:48
我今日用cleanblue 偷驗,好似中左

睇到有線呀,keep 住。你今日係排卵後第幾日?
liubabyliu
|
favv88 發表於 18-11-12 14:12
睇到有線呀,keep 住。你今日係排卵後第幾日?

我應該28or29排,因為上兩個cycle用左紅D唔中, 所以冇再用。 我諗住今個cycle唔得就去完旅行再黎
favv88
|
liubabyliu 發表於 18-11-12 14:16
我應該28or29排,因為上兩個cycle用左紅D唔中, 所以冇再用。 我諗住今個cycle唔得就去完旅行再黎
...

即係你今次無用紅d check排卵反而中左?你本身cycle 準唔準架?
liubabyliu
|
favv88 發表於 18-11-12 14:19
即係你今次無用紅d check排卵反而中左?你本身cycle 準唔準架?

我本身cycle好準, 冇用紅D check,但估到大約日子
favv88
|
liubabyliu 發表於 18-11-12 15:02
我本身cycle好準, 冇用紅D check,但估到大約日子

我多囊 cycle 唔多準。要用紅d check 排卵,我29-31/10check到有深粗。希望我好似你咁都bingo到
liubabyliu
|
favv88 發表於 18-11-12 15:22
我多囊 cycle 唔多準。要用紅d check 排卵,我29-31/10check到有深粗。希望我好似你咁都bingo到
...

我都未100%Sure, 都未到 DD
favv88
|
liubabyliu 發表於 18-11-12 15:25
我都未100%Sure, 都未到 DD

棒棒都驗到 都應該係啦
ymchanlok
|
CB/綠d會敏感d呀?
sasasali
|
ymchanlok 發表於 18-11-10 22:59
11月16DD已經高溫8日
呢2日驗紅d超淺線
綠d大白板

我11月15 dd , 岩岩試紅d 咁樣
搞到我而家好緊張

不過我不嬲都有m前控 (emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ymchanlok
|
回覆 sasasali 的帖子

好深色呀😆你之前m前控有冇咁深呀
sasasali
|
ymchanlok 發表於 18-11-12 20:06
回覆 sasasali 的帖子

好深色呀😆你之前m前控有冇咁深呀

我唔記得左

liubabyliu