有無人試過最近喺淘寶買懶人火鍋集運嚟香港?

MOTHERTOMMY
|
可唔可以分享下經驗,同講下係用邊間集運?
oceandeepsea
|
係咩黎
water_ma
|
唔係近排
但我淘過
私集來香港
但講真唔係咁好食
Poyau    發表於 18-11-11 10:16
eeaa
|
天猫超市有,自提點取運費平,如買滿指定金額249人仔包郵到港住宅,如淘寶店買,因包裝两個會用大盒,怕被計算體積,如買一個我用開新世代,可運食物,唔駛輸入名稱,自己認領,暫時只吃過海底撈,最大盒好食
|
淘過蔬菜味(紫色)辣到爆
sl222
|
GillianLam
|
淘過用集運,食物及味道麻麻。試過就算不會再買
Vin仔媽
|
試過,淘咗幾盒試,用新世代。
chingching75
|
MOTHERTOMMY 發表於 18-11-10 23:47
可唔可以分享下經驗,同講下係用邊間集運?

天貓超市免運費
andyman
|
eeaa 發表於 18-11-11 00:41
天猫超市有,自提點取運費平,如買滿指定金額249人仔包郵到港住宅,如淘寶店買,因包裝两個會用大盒,怕被 ...
有咩快啲去買, 雙11全場免運費。
MOTHERTOMMY
|
andyman 發表於 18-11-11 03:01

係指TMALL?只免大陸段咋?

makilaw
|
andyman 發表於 18-11-11 03:01

有個問題可否解答?其實去天貓超市買嘢可否送去智能櫃收呢?
eeaa
|
makilaw 發表於 18-11-11 08:52

無順豐揀
eeaa
|
MOTHERTOMMY 發表於 18-11-11 08:52

249元直到香港全包,唔夠金額都係補好少,我多數買埋厠紙,洗潔精之類
andyman
|
MOTHERTOMMY 發表於 18-11-11 08:52

係天貓超市直送香港住宅.
andyman
|
makilaw 發表於 18-11-11 08:52

只有自取點選擇.
andyman
|

只是雙11今天有這個優惠, 過左可能要等明年618了.
ngokwan
|
andyman 發表於 18-11-11 10:50
只是雙11今天有這個優惠, 過左可能要等明年618了.

請問有沒有買滿幾多free ship 到香港?
Thx
andyman
|
ngokwan 發表於 18-11-11 11:03
請問有沒有買滿幾多free ship 到香港?
Thx

係天貓超市直送香港住宅.全免運費,只此一天,,只此一家.
Gomme
|
唔好買
勁多防腐劑
膠盒+油+高溫會釋出毒素

食完會生cancer
Mm233    發表於 18-11-11 11:55