自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

檸檬檸檬 發表於 18-11-11 17:58
廁紙係淘寶買,品質好何?

一樣
放下自在

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

大富翁 發表於 18-11-11 17:41
其實我都唔太明天貓,我將大概明ge 解釋比你知。圖中第一項我有350蚊,係指400-50, 我一共有350蚊可以減, ...

Sorry 仲有一個問題,你果350蚊係之前要拎定,還是只需購物時顯示400減50 d單自己加起就有得減

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

cattz288 發表於 18-11-11 18:02
一樣

有冇卷紙2介紹

子爵府

vivian0919 發表於 18-11-11 18:10
Sorry 仲有一個問題,你果350蚊係之前要拎定,還是只需購物時顯示400減50 d單自己加起就有得減
...

我呢個350蚊係之前拎的,呢個唔難拎。如果要用,就係車內睇到400-50的貨,你選哂係呢項一次過比,就會自動用。圖中3樣野都係400-50,係明細度就可以睇到啦,希望你明我講咩

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

大富翁 發表於 18-11-11 18:20
我呢個350蚊係之前拎的,呢個唔難拎。如果要用,就係車內睇到400-50的貨,你選哂係呢項一次過比,就會自動 ...

即係如果我之前冇拎過,夾左單夠400都冇得減50,對嗎?唔好意思,我今次第一次双11買野 ,我呢6個幾可以點樣一次過用?

子爵府

TINGTING1215 發表於 18-11-11 02:37

我同你差不多,但我係自提點,因為試左幾次後先免運費佢又變左屋企地址,跟手揾客服但無回應呀

子爵府

vivian0919 發表於 18-11-11 18:33
即係如果我之前冇拎過,夾左單夠400都冇得減50,對嗎?唔好意思,我今次第一次双11買野 ,我呢6個幾可以點 ...

你有啦,你有270蚊,可以用啦。呢d 400-50優惠卷好易拎,但點拎我就唔記得。是是但但簽個到就有。另外呢6個幾,你是但買樣野,佢會自動扣,你會見到,如果件野係5蚊,你唔需要再比錢,剩返1個幾你可以係另外一件貨到用埋,例如件野10蚊,佢會扣左你個1蚊幾,你只需要比9蚊左右,所以呢個紅包先係最好用。

btw, so 寧d 卷都幾大,起碼有機會用到,見圖

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

大富翁 發表於 18-11-11 18:51
你有啦,你有270蚊,可以用啦。呢d 400-50優惠卷好易拎,但點拎我就唔記得。是是但但簽個到就有。另外呢6 ...

我今日買左野,比錢佢冇幫我扣呢六個幾
你呢個係蘇0 apps? 都係冇最低消費免郵?唔該哂你

子爵府

vivian0919 發表於 18-11-11 19:06
我今日買左野,比錢佢冇幫我扣呢六個幾
你呢個係蘇0 apps? 都係冇最低消費免郵?唔該哂你 :ki ...

係?我係自動扣呀,你再試試睇。我呢個見佢係199-120好多,所以幾抵,我係寄去大陸,冇留意寄去香港郵費呀,呢度幫唔到你

子爵府

andyman 發表於 18-11-11 03:05
雙11天貓超市全場免運費送到屋企。

買多少才免費送香港?

侯爵府

我響天貓超市買左兩包貓沙 & 2條24卷廁紙, 都成 10KG ~~~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

vivian0919 發表於 18-11-11 18:12
有冇卷紙2介紹

http://yukhj.com/s/xGmYQ?tm=e63c50

質量好ok, 好大卷! 不過無特別平
放下自在

象牙宮

vivian0919 發表於 18-11-11 18:33
即係如果我之前冇拎過,夾左單夠400都冇得減50,對嗎?唔好意思,我今次第一次双11買野 ,我呢6個幾可以點 ...

你試下去天貓超市買野睇下用唔用到
放下自在

大宅

chingching75 發表於 18-11-11 17:11
買1蚊都免運

想請教我淘了800蚊,但免運費只係廠商去深圳集運嗰程,之後要再比集運黎hk嘅運費,點先可以黎到hk屋企免運費呢?謝謝

象牙宮

轉運 發表於 18-11-11 21:59
想請教我淘了800蚊,但免運費只係廠商去深圳集運嗰程,之後要再比集運黎hk嘅運費,點先可以黎到hk屋企免運 ...

你無用自己地址收貨?
放下自在

琥珀宮

美達露 發表於 18-11-11 00:14
平在咩度呢?產品大減價?
全部有折?
集運全免?

天貓超市真正零運費,買夠299減60,滴露好平

伯爵府

julieko 發表於 18-11-11 15:21
3蚊......你敢食

就係食過同香港超市買嘅一模一樣先至敢買,原價係無咁平同埋用咗送嘅減50優惠券至得咁平。jm,你如果做過廠就知道出廠價同超市賣價,同樣嘢,超市食水幾深,食落肚嘅嘢,我仲緊張過你。鬼叫龜苓膏係國粹咩,係呢個牌子先夠正宗。

大宅

轉運 發表於 18-11-11 21:59
想請教我淘了800蚊,但免運費只係廠商去深圳集運嗰程,之後要再比集運黎hk嘅運費,點先可以黎到hk屋企免運 ...

你要比香港地址先得,如果再去集運就要再比運費

瑪瑙宮

大富翁 發表於 18-11-11 17:41
其實我都唔太明天貓,我將大概明ge 解釋比你知。圖中第一項我有350蚊,係指400-50, 我一共有350蚊可以減, ...

那里領紅包90

首頁

尾頁

跳至