已谷m, 仍有可能中獎嗎?

cheers_iris
|

i mean 已谷m, 跟住dodo, 仍有可能中獎嗎?有冇jm試過?!
cheers_iris
|
有冇人知?!
熊熊老婆
|
據我經驗,谷m同中獎嘅反應係差不多,都係子宮會漲大。
babybabyki
|
我唔明白 谷m意思係已經有少少m定有黎m前既徵兆呀?
我個時我唔知自己有左 個胸同條腰都有痛 以為就黎黎m 隔多兩星期先知有左
puppydingo
|
初初bingo同谷m一樣感覺。

wcpcelia    發表於 18-11-11 18:25
yubaba
|
我中嗰次谷得仲勁
gracelam
|
cheers_iris 發表於 18-11-11 01:11
有冇jm試過?!

我初有左未驗係有谷m同谷胸感覺
cheers_iris
|
babybabyki 發表於 18-11-11 16:21
我唔明白 谷m意思係已經有少少m定有黎m前既徵兆呀?
我個時我唔知自己有左 個胸同條腰都有痛 以為就黎黎m ...

係已有胸,腹痛,攰,多白帶,準備來m嘅感覺,應該是安全期?
Moti
|
cheers_iris 發表於 18-11-11 18:08
係已有胸,腹痛,攰,多白帶,準備來m嘅感覺,應該是安全期?

每個人嚟M同中獎反應都係唔相同的。我中獎前係勁頸渴同肚痾。我嚟M前係冇任何症狀的。唔會頭痛,唔會腰痛,會谷胸但唔會痛。中醫話愈少呢啲係愈好。
Moti
|
勁頸渴,我發現有人都會咁。但唔係大部分。所以個個反應都唔相同的。而你用呢個嚟判斷係咪安全期就唔好搏喇。
小方b
|
中左刀會谷M咁的
cheers_iris
|

tester5
|
cheers_iris 發表於 18-11-11 01:11
i mean 已谷m, 跟住dodo, 仍有可能中獎嗎?有冇jm試過?!
呢個世界,咩都有可能發生~~
fionstone
|
我中獎同谷m 一樣,仲有多左 乳頭痛,頸渴 都有,仲有晨早會肚餓
oiyau2005
|
熊熊老婆 發表於 18-11-11 16:20
據我經驗,谷m同中獎嘅反應係差不多,都係子宮會漲大。

樓主係話谷m時dodo。
oiyau2005
|

冇做任何避孕,都有可能中。
cheers_iris
|
oiyau2005 發表於 18-11-11 20:57
冇做任何避孕,都有可能中。

但谷m不是表示已差不多來m? 已ready m也有機會嗎?
oiyau2005
|
cheers_iris 發表於 18-11-11 21:02
但谷m不是表示已差不多來m? 已ready m也有機會嗎?

你即係用安全期避孕,呢個唔係避孕方法,係男人氹女仔唔用套嘅籍口。
cheers_iris
|
oiyau2005 發表於 18-11-11 21:04
你即係用安全期避孕,呢個唔係避孕方法,係男人氹女仔唔用套嘅籍口。

其實也1516想要bb, 見已經feel到m come, 所以冇避,不過唔知是否心理作用,之後個日覺得人超攰,肚好扯住……
貧窮媽媽
|
嚟完m 一日做都會中