快啲睇tvb翡翠台

Florencessk
|
做80年代 霓虹姊妹花 好睇藍潔瑛好靚
Vin仔媽
|
睇緊
Florencessk
|
Vin仔媽 發表於 18-11-11 01:34
睇緊

正 以前嗰啲女藝員樣真係好靚好有性格㗎
Vin仔媽
|
Florencessk 發表於 18-11-11 01:35
正 以前嗰啲女藝員樣真係好靚好有性格㗎

但係唔知下星期仲有無?
99dogdog
|
司馬燕都走埋了!
alpaca3
|
Florencessk 發表於 18-11-11 01:27

好靚!好戲!
alpaca3
|
Vin仔媽 發表於 18-11-11 01:42
但係唔知下星期仲有無?

明晚1:55做《情危百合花》
wcpcelia    發表於 18-11-11 19:01
Poyau    發表於 18-11-11 10:23
alpaca3
|
Florencessk 發表於 18-11-11 01:27

點解最後要自焚呀?
白毛毛
|
唏噓!兩個主角都唔多幸福(從報導上看)。
藍已逝;
梁都靚又紅過,我好中意佢,可惜星途浮沉,後來更遇車禍。
shop_baby
|
佢哋打果d交,好狼死,好真實
bosch
|
講戲名, 我只記得梁佩玲, 以前覺得佢好靚.

而家去睇番少少片段, 好多女星都靚, 最緊要係夠獨特冇撞樣.

打交果段真係好狼死. 以前d 戲點都好睇d.
tsung
|
謝謝推介
waic
|
bosch 發表於 18-11-11 05:02
講戲名, 我只記得梁佩玲, 以前覺得佢好靚.

而家去睇番少少片段, 好多女星都靚, 最緊要係夠獨特冇撞樣.

我最近係荃灣見過梁佩玲,感覺係好普通嘅40多歲女人,外貌身形同以前差唔多,係年紀大左咁者,都睇得出後生係靚女果種。
Poyau
|
白毛毛 發表於 18-11-11 03:22
唏噓!兩個主角都唔多幸福(從報導上看)。
藍已逝;
梁都靚又紅過,我好中意佢,可惜星途浮沉,後來更遇車 ...

紅顔薄命
MICMATL
|
我淨係記得套劇有黎明,好斯文靚仔深情唔嫌棄梁佩玲做小姐,梁佩玲都幾靚,唔太鍾意TVB後期成日要藍潔瑛做啲比女主角年齢大的角色,雖然藍每次都做得好好。
redhot
|
MICMATL 發表於 18-11-11 18:24
我淨係記得套劇有黎明,好斯文靚仔深情唔嫌棄梁佩玲做小姐,梁佩玲都幾靚,唔太鍾意TVB後期成日要藍潔瑛做 ...

我覺得直情有心玩佢啦,唔只角色年紀大,仲係集數少嘅客串!
靚豬豬
|

當年我好鍾意睇呢套戲