中銀卡俾唔到錢

Taviata
|
11.11凌晨俾咗一次幾百蚊,今早俾埋其他就俾唔到,打去CS話我無呢張卡………係咪癡線架,我話我上個月仲收緊月結單,琴晚仲俾緊錢,CS話電腦真係睇到我無呢張卡………中資銀行真係好恐怖!
小談心
|
Taviata 發表於 18-11-11 08:06
11.11凌晨俾咗一次幾百蚊,今早俾埋其他就俾唔到,打去CS話我無呢張卡………係咪癡線架,我話我上個月仲收 ...

今朝比左4次錢,暫時ok
|
啱啱用支付寶中銀咭比左3次錢,冇問題。
Taviata
|
勁無奈,話見到今朝三個交易,但唔知成唔成功
jk0925
|
今朝用到呀
pandaz0062
|
今朝用到呀x2
mandy952
|
Taviata 發表於 18-11-11 08:06
11.11凌晨俾咗一次幾百蚊,今早俾埋其他就俾唔到,打去CS話我無呢張卡………係咪癡線架,我話我上個月仲收 ...

冇事喎
Taviata
|
啱啱再打去問,話系統維護緊,未知幾時用到
jasper0407
|
Taviata 發表於 18-11-11 11:30
啱啱再打去問,話系統維護緊,未知幾時用到

我剛剛比錢比唔到啊
Taviata
|
jasper0407 發表於 18-11-11 15:38
我剛剛比錢比唔到啊

我已經放棄中銀,完全無覆我
princessgw
|
2521 發表於 18-11-11 09:40
啱啱用支付寶中銀咭比左3次錢,冇問題。

請問用支付寶中銀比錢,有無比$199回$10,同淘寶印花你?

比了2次錢都收唔到
onlam2005
|
剛剛用中銀卡俾錢,但扣咗2次數,
打咗去熱線追查中,煩
|
princessgw 發表於 18-11-11 19:02
請問用支付寶中銀比錢,有無比$199回$10,同淘寶印花你?

比了2次錢都收唔到

有呀
Taviata
|
onlam2005 發表於 18-11-11 22:25
剛剛用中銀卡俾錢,但扣咗2次數,
打咗去熱線追查中,煩

CS 勁廢架,話琴日一定會覆我,最後影都無
onlam2005
|
回覆 Taviata 的帖子

無咁快, 佢話7日內覆咋. 我都同嗰客服講,
如果你地唔係淘寶做緊優惠,一定唔用你中銀卡.

Taviata
|
onlam2005 發表於 18-11-12 12:18
回覆 Taviata 的帖子

無咁快, 佢話7日內覆咋. 我都同嗰客服講,

佢琴日話無論點都會覆,但今朝先覆
himbb
|
princessgw 發表於 18-11-11 19:02

比了2次錢都收唔到

我要自己入去支付寶中銀優惠果頁, 按取 $10印花 先有!!