自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

KittyMelody1 發表於 18-11-11 22:47
吓???我女間小學D踎既,地下全是尿漬,可能小朋友痾唔正,好臭

用坐廁廁板一樣見尿漬呀
你話係咪仲恐怖

子爵府

仲有低年班和高年班坐厠高度都不一樣,貼心很多了

侯爵府

宜家開始去了解小學,參觀過某d小學,同聽其他家長講,宜家係多左踎廁,千禧起嘅新學校都有

唔了解真係唔知,因為當年我細個都好記得係座廁
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我讀間小學好乾淨全坐廁架喎!乜原來其他係咁㗎?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Phyllisyam 發表於 18-11-11 19:26
坐廁浄係廁板污糟,但踎廁係成地都濕立立,唔知水定尿,一踩入去,對鞋
...

咪係

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

我囡間學校全部都係坐廁,不過都幾乾淨嘅

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我小朋友小學都有踎厠 係地下嘅,其實都係臭,校工唔會經常清潔,都有1陣尿味,課室層數嘅厠所我小朋友都話唔太乾淨,佢都唔敢坐厠板,坐無影櫈咁去,有好多小朋友痾得唔太好

首頁

尾頁

跳至