有無人報告下sogo嘅情況

龍貓車
|
其實我都無咩想買,
諗住一陣食完lunch得閑去行下
今日喺條街都好多人
我諗sogo應該插針都插唔入
jacky1666_hk
|
龍貓車 發表於 18-11-11 11:52
其實我都無咩想買,
今日喺條街都好多人

今朝又吾係好多人咋喎。阿女買左兩套卡通床單。1300針 498, 900幾針就298 單人
今期卡通都幾靚。

我想睇埋美妝,不過趕住上堂
龍貓車
|
jacky1666_hk 發表於 18-11-11 12:11
今朝又吾係好多人咋喎。阿女買左兩套卡通床單。1300針 498, 900幾針就298 單人
今期卡通都幾靚。

可能今朝d人未起身
龍貓車
|
現場報告:
2點幾去到,化妝品同埋運動果層比較多人,其他都ok, bb果層無上。
買左幾set化妝品,好抵,估計唔到d化妝品哥哥姐姐都好好傾,無話因為多人而黑面。
跟住喺運動果層買左幾件運動衫同鞋
總括黎講收獲都幾好
wcpcelia    發表於 18-11-11 18:36
EMILY03
|
Estée Lauder 冇人,最便宜個set 賣曬,排隊應只有雪花秀。其餘唔駛點等就應該買到
happyty
|
請問優惠至幾號?
月見草
|
龍貓車 發表於 18-11-11 11:52
其實我都無咩想買,
今日喺條街都好多人

門口好多人,入去好頭暈
龍貓車
|
月見草 發表於 18-11-11 18:28
門口好多人,入去好頭暈

化妝品係最多人
上面好好多
龍貓車
|
happyty 發表於 18-11-11 18:27
請問優惠至幾號?

佢有part 1同part 2, part 1好似去到18號
我下星期都會搵日再去行下
龍貓車
|
EMILY03 發表於 18-11-11 18:15
Estée Lauder 冇人,最便宜個set 賣曬,排隊應只有雪花秀。其餘唔駛點等就應該買到 ...

我啱啱買左佢嘅Christmas set, 所以無再睇啦
kavenzou
|
明顯今年人無以前咁多,好多護膚品牌子無上年咁多人排隊

我自己掃左一轉超市(主要買炒餸橄欖油)、一條cashmere頸巾+羽絨for亞仔返學、護膚品
chingnc
|
EMILY03 發表於 18-11-11 18:15
Estée Lauder 冇人,最便宜個set 賣曬,排隊應只有雪花秀。其餘唔駛點等就應該買到 ...

495個set?
chingnc
|
jacky1666_hk 發表於 18-11-11 12:11
今期卡通都幾靚。

邊個牌子幾平喎,我睇s牌,千幾
v.sweet
|
TST, sofina直情冇人
|
chingnc 發表於 18-11-11 19:08
邊個牌子幾平喎,我睇s牌,千幾

uji. 公仔最靚嫁我覺得。
|
龍貓車 發表於 18-11-11 18:09
現場報告:
2點幾去到,化妝品同埋運動果層比較多人,其他都ok, bb果層無上。
買左幾set化妝品,好抵,估計 ...

買左乜化妝品?
EMILY03
|
回覆 chingnc 的帖子

應該是$550
龍貓車
|
jacky1666_hk 發表於 18-11-11 19:40
買左乜化妝品?

買左呢幾套,對adidas抵
仲有個背囊俾爸爸,2條cashmere頸巾俾媽咪

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
happyty
|
龍貓車 發表於 18-11-11 18:44
佢有part 1同part 2, part 1好似去到18號
我下星期都會搵日再去行下

謝謝
flyinsky
|
TST lancome好多人好多set無晒,貴skincare果層好多人,袋果層都多但行到,今年減價款都幾靚