一時衝動之下買咗Loewe puzzle

墨默833
|

大家覺得好用嗎?
我係加拿大官網買了拼色(black+midnight blue)
等緊寄去屋企
借人網上圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
appleyuen
|
small size 好貴喎
叮噹媽媽
|
墨默833 發表於 18-11-11 12:01
大家覺得好用嗎?
我用原價買好似蠢左未等聖誕節on sale
但拼色(black+midnight blue)好靚

Expensive
wcpcelia    發表於 18-11-11 17:24
墨默833
|
Shellyxlk
|
Can u cancel the order?
墨默833
|
回覆 叮噹媽媽 的帖子

想請教點買到比較伐算既small puzzle
我有上其他網望,但都係無呢隻色,一係就無做promotion

墨默833
|
回覆 Shellyxlk 的帖子

我試下
叮噹媽媽
|
墨默833 發表於 18-11-11 13:04
回覆 叮噹媽媽 的帖子

如果restricted to 一個Color 就要慢慢巡online shop lu.....
plng1215
|
咁貴買唔抵,puzzle 唔係長青款好快會out 最好等減價promo 果d 時間先買
墨默833
|
Thanks all
whitebyKiKi
|
墨默833 發表於 18-11-11 13:04
回覆 叮噹媽媽 的帖子

Matchesfashion都做緊22% off
你呢個可能貴過香港原價 超貴
wcpcelia    發表於 18-11-11 17:24
esmehouse
|
墨默833
|
whitebyKiKi 發表於 18-11-11 14:41
Matchesfashion都做緊22% off
你呢個可能貴過香港原價 超貴

但無呢隻拼色同荔枝皮
Evachau
|
墨默833 發表於 18-11-11 23:41
但無呢隻拼色同荔枝皮

係吖!呢個拼色都係第一見!
ungela914
|
美國呢邊都要賣$2250-$2590 USD 都okay la !最緊要自己鐘意同唔駛tax 已經賺咗!因為加拿大D tax 重高過我哋New York !平時puzzle 好少有sale 但Hammock 就會多D!
墨默833
|
Evachau 發表於 18-11-12 08:23
係吖!呢個拼色都係第一見!

原來係2018新款
咁我感覺良好d
墨默833
|
ungela914 發表於 18-11-12 10:24
美國呢邊都要賣$2250-$2590 USD 都okay la !最緊要自己鐘意同唔駛tax 已經賺咗!因為加拿大D tax 重高過我 ...

加拿大係sakes,nordstrom 全部都要13%tax
所以我好驚訝CAD2900就買到

wcpcelia    發表於 18-11-12 11:59
cakii
|
咁靚,唔好後悔啦
ungela914
|
墨默833 發表於 18-11-12 10:33
加拿大係sakes,nordstrom 全部都要13%tax
所以我好驚訝CAD2900就買到

所以我諗因為Loewe 唔係每個州都有專門店所以唔駛比tax!
墨默833
|
cakii 發表於 18-11-12 10:34
咁靚,唔好後悔啦

Thanks