媽媽 膝頭長期痛好辛苦

kwokming78
|
本人媽媽今年75歲, 膝頭 長期痛 打過針 食過藥 效果都一般, 請問有冇jm介紹可以令媽媽膝頭有改善冇咁辛苦謝謝
Janoc
|
Youtube 有人話用薯仔敷膝頭會唔痛,可一試!
crystal媽咪
|
kwokming78 發表於 18-11-11 13:09
本人媽媽今年75歲, 膝頭 長期痛 打過針 食過藥 效果都一般, 請問有冇jm介紹可以令媽媽膝頭有改善冇咁辛苦 ...

有冇同佢去泳池浸水,當做水療呀?
kwokming78
|
crystal媽咪 發表於 18-11-11 22:05
有冇同佢去泳池浸水,當做水療呀?

試過但效果一般
kwokming78
|
Janoc 發表於 18-11-11 21:43
Youtube 有人話用薯仔敷膝頭會唔痛,可一試!

tks
cakii
|
咩原因會有膝頭痛呀?
kwokming78
|
cakii 發表於 18-11-12 15:15
咩原因會有膝頭痛呀?

年紀大,腳關節退化,下年中政府換膝蓋,但依家腳膝蓋筋成日痛,好辛苦
cakii
|
kwokming78 發表於 18-11-12 23:20
年紀大,腳關節退化,下年中政府換膝蓋,但依家腳膝蓋筋成日痛,好辛苦
...

幫你問問呀,因我有個 supplement怪嘅媽媽及老友
cakii
|
...

骨骼配方 + 関節配方 + collegen Kelly,有興趣可 pm 我呀
amj
|
...

政府排幾耐?
Jophine00
|
可以試下cryocuff 可以減輕痛楚,係手術後都可以用
Mnbvcxdsa
|
kwokming78 發表於 18-11-11 13:09
本人媽媽今年75歲, 膝頭 長期痛 打過針 食過藥 效果都一般, 請問有冇jm介紹可以令媽媽膝頭有改善冇咁辛苦 ...

試下坐係梳化椅伸直隻腳,維持一陣,做完一隻腳到另一隻腳,呢個動作係物理治療師教

yuen8806
|
cakii 發表於 18-11-13 07:51
骨骼配方 + 関節配方 + collegen Kelly,有興趣可 pm 我呀

我媽長期都痛,可以PM 資料比我嗎?
pwhraywong
|
?類风湿