網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

尋晚確認時顯示繁忙 ,以為過吾到,再付款,之後先收到銀行短訊原來已過數,所以比多左次$,客服話會自動退款 ,有冇朋友試過?

別墅

VICCA6 發表於 18-11-11 13:15
尋晚確認時顯示繁忙 ,以為過吾到,再付款,之後先收到銀行短訊原來已過數,所以比多左次$,客服話會自動退 ...

我試過呀。。。果時用pps.又係以為未比,又比多次,之後check返數比左2次。後來唔知過左幾耐就退返比我。。。

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

會自動退返。 如果擔心, 可以同賣家講, 佢刪除交易會好些。

複式洋房

wmkcnw 發表於 18-11-12 12:07
會自動退返。 如果擔心, 可以同賣家講, 佢刪除交易會好些。

請問要幾耐先退回?

大宅

我又係比左錢之後系統顯示我未付款.
賣家要求我再付, 但我話已信用卡已過數唔會再比.
而家都唔知到底會唔會退得返錢比我唉.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

angel_yi 發表於 18-11-12 16:45
我又係比左錢之後系統顯示我未付款.
賣家要求我再付, 但我話已信用卡已過數唔會再比.
而家都唔知到底會唔 ...
我都有一單係合并付款後俾唔到錢,但信用卡短信通知已扣數,今日打咗去支付寶HK問過,因為最後交易關閉了,錢稍後會十日內退返落我信用卡。

複式洋房

wyl 發表於 18-11-12 17:00
我都有一單係合并付款後俾唔到錢,但信用卡短信通知已扣數,今日打咗去支付寶HK問過,因為最後交易關閉了, ...

請問香港支付寶電話幾多號?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

VICCA6 發表於 18-11-12 17:06
請問香港支付寶電話幾多號?
你打去淘寶30183610

複式洋房

wyl 發表於 18-11-12 17:12
你打去淘寶30183610

謝謝!已經安排退款中

首頁

尾頁

跳至