夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

望月童 發表於 18-11-15 09:38
見到佢話唔理小朋友有無飯開,,,,= ="

認同,點解連個小朋友都唔理?冇事就話啫,有事就真係…

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-11 19:59
有個長輩教,吵架唔好出走,除非你肯定你一執行李佢就留住你。你走,佢唔會食唔落瞓唔著,更加光明正大去玩 ...

但我老婆走了,我食唔落,瞓唔到,重反而愈來來愈想佢掛住佢,心中像針刺那樣痛,而且精神像傻了一樣。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

rtydfg 發表於 18-11-15 17:57
但我老婆走了,我食唔落,瞓唔到,重反而愈來來愈想佢掛住佢,心中像針刺那樣痛,而且精神像傻了一樣。
...

咩事要走?

侯爵府

...

你老婆係自己走定俾你激走先?好有分別啦!

唔好點評我

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-15 23:09
你老婆係自己走定俾你激走先?好有分別啦!

係比我激到佢要走,係我自己衰,講左d好唔應該講嘅說話,重要係自己疑心重,所以攪到佢要走。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

...

咁你有無做返啲嘢去氹老婆

侯爵府

rtydfg 發表於 18-11-16 08:34
係比我激到佢要走,係我自己衰,講左d好唔應該講嘅說話,重要係自己疑心重,所以攪到佢要走。
...

你都幾後知後覺,照睇你之前應該係樣樣都奉旨咁,令太太忍無可忍太太才會有出走。

當然太太之前無表達同溝通都有問題,一個家得黎不易,依家你有感覺又知錯,希望太太對你還有愛有好轉。
唔好點評我

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-16 08:59
你都幾後知後覺,照睇你之前應該係樣樣都奉旨咁,令太太忍無可忍太太才會有出走。

當然太太之前無表達同 ...

佢已經比左機會我,佢8月18日走,佢10月尾已經把一半衫搬回家中,而且近兩星期都已經差不多晚晚都回家睡,佢都講,如果有第二個人我就唔會拎返d 衫返來,而且佢都把我介紹給她在外國回來的親友認識。

複式洋房

AACheungCheung 發表於 18-11-16 08:44
咁你有無做返啲嘢去氹老婆

有。

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-16 08:59

當然太太之前無表達同 ...

其實我知我仍未做到她想要的,信任佢唔好自己再疑心病,所以我都很怕她會再次突然消失不再回來,每天都在提心吊膽。

侯爵府

rtydfg 發表於 18-11-16 09:51
其實我知我仍未做到她想要的,信任佢唔好自己再疑心病,所以我都很怕她會再次突然消失不再回來,每天都在 ...

如果你知佢因你個人皮氣問題走,其實唔洗懷疑佢有第二個。但老實講,咁走重驚,因為證明佢真係忍無可忍。女人死心係無得挽回。佢肯回軟都有得救,加油啦!
唔好點評我

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-16 14:46
如果你知佢因你個人皮氣問題走,其實唔洗懷疑佢有第二個。但老實講,咁走重驚,因為證明佢真係忍無可忍。 ...

你講中左,佢話佢忍沒可忍,忍左廿幾年。加油中。

侯爵府

rtydfg 發表於 18-11-16 14:49
你講中左,佢話佢忍沒可忍,忍左廿幾年。加油中。

你好認真同真心改喇,做咗d咩氹佢?講黎聽下夠唔夠。
唔好點評我

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-16 14:51

比你咁問,好似又沒乜。
做吓家務抹地洗碗浪衫,為佢做過兩次糖水,佢唔鐘意我返屋企黑面我都沒再黑面
如果做到就會講笑話逗逗佢,佢去打麻將就同佢講玩開心d

侯爵府

rtydfg 發表於 18-11-16 15:58
比你咁問,好似又沒乜。
做吓家務抹地洗碗浪衫,為佢做過兩次糖水,佢唔鐘意我返屋企黑面我都沒再黑面
如 ...

同佢去睇場戲,帶佢食d佢鍾意食嘅野,記得諗定睇咩食咩,如果佢話無意見就唔洗因為咁嘈
唔好點評我

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-16 14:51

其實『母親大人』都有在這段時間提點我,給我意見教我做,而家再想返,自己比自己個疑心病蒙騙了自己個心,她每一個小動作,我都產生懷疑,未能做到對佢嘅信任。

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-16 16:34
同佢去睇場戲,帶佢食d佢鍾意食嘅野,記得諗定睇咩食咩,如果佢話無意見就唔洗因為咁嘈
...

佢唔睇戲。但有同佢食野,試過有一次果還個感覺很好,有講有笑,佢偏向中餐同菜為主,而且佢都幾挑味道,所以我都盡量就返佢口味。

侯爵府

rtydfg 發表於 18-11-16 16:39
佢唔睇戲。但有同佢食野,試過有一次果還個感覺很好,有講有笑,佢偏向中餐同菜為主,而且佢都幾挑味道, ...

搵日放工去買束花俾老婆,唔洗好大,心意最重要
唔好點評我

複式洋房

你好嗎 發表於 18-11-16 20:18
搵日放工去買束花俾老婆,唔洗好大,心意最重要

我咁大個人送過兩次花,都係送比佢。

侯爵府

rtydfg 發表於 18-11-16 20:20

我咁大個人送過兩次花,都係送比佢。

你唔係覺得咁係恩賜嗎?!跟你廿年送兩次
唔好點評我

首頁

尾頁

跳至