自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

賤婦一個
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

如果是真,個女仔好有問題。個小孩好可憐,如果同sp 結婚,他會blame個女一世,如果同bf結婚,他知道帶green hat之後一可能會 發癲,對個女和小孩也不好。
其實依D是個女的報應,最後得不到愛,最無辜是小孩

珍珠宮

小小馬奇朵 發表於 18-11-11 14:52
佢去旅行搞嘢中咗
一返嚟即刻同bf搞,想入佢數?

睇到呢度覺得好膠,當故仔睇算

珍珠宮

回覆樓主

有膠味的故事
網上好多無聊人扮港女作故仔

wcpcelia    發表於 18-11-11 18:57

男爵府

開心吸收勳章

好可怕既一個女人

子爵府

咩女人,賤到咁。
連基本責任感同腦到冇,諗住做人老婆就修心養性,學乜人玩又要搞大又要唔知點算。
仲諗住呃未婚夫都係賤cheap 到無倫。

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

So cheap

子爵府

如果係真,一個字,賤

大宅

Bf真係慘

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

應該好快上報

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

盧大力 發表於 18-11-11 14:14
原來那邊尋人中,一定要搵到,希望連登推上報,等多D人知道「拍拖咁多年唔俾搞」「女方去完旅行後回港 搞 ...

我冇入連登,不過高登我見有師兄都有擺出嚟,希望個女仔嘅男朋友見到
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

牛年勳章

嘩! 自私到不得了,簡直害左個bf, 仲耍害埋個bb, 做罪人,二個人搞出bb, 吾肯認,找bf 執手尾,好卑鄙,無恥,肯定這個sp ,繼續無了期咁來往,玩下手,個bb, 仲可以係威脅品,估吾到,人性如此,利用人到盡,bf 被妳害死,有無想過,人地心靈可以咁被踐踏嗎?

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-11-11 17:24
我冇入連登,不過高登我見有師兄都有擺出嚟,希望個女仔嘅男朋友見到

兩登齊推 希望早日真相大白

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

做左幾十年人,真心覺自己老了,同時代脱哂節! BF , SP 可以係唔同人... 話係sex partner 又唔用套,無腦兼白痴 ! 揾BF 笨揾到綠帽都带埋,仲要幫人養埋仔! 遲D故事發展到有第二,三個SP, 仲有兩,三個仔女都唔係老公親生!
一句話自己知錯大哂,希望係膠post.. 唔係就真係累人累物!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

盧大力 發表於 18-11-11 13:41
我今年25歲 ,sp係我18歲果陣上網識, bf就係19歲果陣讀大學識。 咁識bf之前一年已有而家呢個sp。識左bf之 ...

落左去,結婚,呃一世。

珍珠宮

我今年25歲 ,sp係我18歲果陣上網識, bf就係19歲果陣讀大學識。 咁識bf之前一年已有而家呢個sp。識左bf之 ...

從頭到尾,
這個女人給她男朋友的,就只有謊言!無數的謊言!
騙她男朋友的感情,騙她男朋友的錢!
她並非真心愛男朋友,否則,絕對不會一而再丶再而三的跟別人搞上!!
她造的孽多得很!!
如今,她有了别人的孩子,
我個人認為,
孩子是一個生命,生命無價,稚子無辜。
不能把這個孩子拿掉的!
她一直說了無數又無數的謊言,
這一次,她應該來一次坦白!
坦白向男朋友承認一切,包括肚子裡别人的孩子。
因為,這位男朋友不該這樣受騙一生,他很應該有他的權利去決擇,究竟是原諒接受?還是分開!
反正,這個女人根本沒有資格去擁有男朋友給她的一切,包括感情丶信任丶家庭。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-11-11 17:28
兩登齊推 希望早日真相大白

好難講。如果個男仔真係聽個女仔講話,想比第一次佢。未必會上討論區,可能係勤讀書嘅乖乖仔
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

(Samantha) 發表於 18-11-11 13:59
完全理解唔到有男朋友唔搞,係要搞個咩SP!
咪又係 J 一條。

咪係!如果婚後才發現老公性方面唔協調,咪要去搵返SP?

子爵府

真係愛個男友,就一早要和sp 斷啦!就算曾經拖過拍的ex 都要保持距離

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呢個女人簡直衰同自私到一個點,放過男朋友啦!屈人食死貓都得,真係唔驚有報應?

首頁
23456...12

尾頁

跳至