明愛賣物會 旺角花墟 報料區

Atomoxetine
|
歡迎各位jm 請報料

仲未去
kohome
|
出發中, 請問在哪一個地鐵站比較近
zhaifufu
|
kohome 發表於 18-11-11 14:52
出發中, 請問在哪一個地鐵站比較近

旺角東站
wcpcelia    發表於 18-11-11 18:13
zoesychan
|
今年啲嘢好唔掂,未試過買唔到嘢走
cake05    發表於 18-11-13 08:34
losttoa
|
我仔買左幾件玩具同玩左幾個攤位就走了
tsung
|
zoesychan 發表於 18-11-11 18:20
今年啲嘢好唔掂,未試過買唔到嘢走

rosalaw
|
上星期去咗銅鑼灣,D嘢真係靚好多。。。今日花墟真係垃圾到不行。。。
cake05    發表於 18-11-13 08:34
Poyau    發表於 18-11-13 02:58
Atomoxetine
|
rosalaw 發表於 18-11-11 21:08
上星期去咗銅鑼灣,D嘢真係靚好多。。。今日花墟真係垃圾到不行。。。

我上星期去銅鑼灣都買左300蚊野
奇異果小邱
|
好曬, 其實想放棄唔去,但因為上星期講好要去玩釣魚先入去

去到BOOTH要迫去搶野咁,玩攤位又好多人排。

最後找到一個釣魚仔的攤位,俾咗錢居然玩2下俾咗一堆玩具/文具....

babytwinstar
|

今年啲貨真係好差,好耐無試過唔買野,因真係差又貴,本來見到個書包諗住平平都買,差唔多比錢時發現寫左小朋友個名,即人地捐出來既,但價錢貴真係唔值二手價囉,最後都係無買

NataliePP
|
竟然咁差
leecnine
|
今年D野真係好差,又貴,又有霉味。有一檔,我買左3對著平底鞋絲襪,15蚊,比20蚊,居然話20蚊樓下無得找,無奈下,買多一對。返屋企即洗,點知橡根癢化,鬆曬,一拉就爛。
wcpcelia    發表於 18-11-12 15:43
ckfamily
|
尋日搭車經過,見到勁多人,本來諗住落車睇睇,點知阿囡訓左,所以落唔切車,好彩冇去姐
leung1110
|
leecnine 發表於 18-11-12 11:08
今年D野真係好差,又貴,又有霉味。有一檔,我買左3對著平底鞋絲襪,15蚊,比20蚊,居然話20蚊樓下無得找, ...

之前買鞋都有類似經驗!d pu 皮面自動散開
kohome
|
我買咗隻唔行嘅表諗著當玩具,點知返到屋企條表带已解體,應該放得太耐,膠水老化
yyleung128
|
我都空手而回. 好多野舊到發霉起毛
Happyhappylive
|
rosalaw 發表於 18-11-11 21:08

Yes
march2012
|
leung1110 發表於 18-11-12 12:59
之前買鞋都有類似經驗!d pu 皮面自動散開

我都買過對真皮Tim, 著咗一次..
今年反而買咗件大野⋯⋯聖誕樹一大棵!
另外有一檔的野唔錯,樹脂花盆及擺設, 貼80蚊主動減價變20/件。仲有超大鐘都係$20,但實在太太大了,應該係送都唔敢要
leung1110
|
march2012 發表於 18-11-13 00:42
我都買過對真皮Tim, 著咗一次..
今年反而買咗件大野⋯⋯聖誕樹一大棵!
另外有一檔的野唔錯,樹 ...

想問下聖誕樹幾錢?上星期日想買但見唔到
Atomoxetine
|
leung1110 發表於 18-11-13 12:08
想問下聖誕樹幾錢?上星期日想買但見唔到

噢 聖誕節托它歸家 我阿媽話幾貴架
噢 聖誕節托它歸家 放系廳度閃閃吓
聖誕樹的膠氣幾臭架 我阿爸貪佢夠呀咋
噢 聖誕節托它歸家 放系廳度幾靚架
噢 聖誕節托它歸家 放系廳度閃閃吓
聖誕樹膠氣飄飄吓 發泡泡膠雪快落下
噢 聖誕節托它歸家 放系廳度幾醒架