原來而家電髮連洗剪閑閑哋都要1500,幾貴!

sabun
|
帶呀女左電髮,普通區域都耍過千,其實買嗎?
qq媽媽咪
|
都係架,以前電髮包焗洗剪,而家續樣計,仲要選d好既藥水,真係巧貴
VickiC
|
sabun 發表於 18-11-11 15:00

好正常
10年前已經差不多
love2talk
|

好多年前已呢個數了。
cinda72.
|
我唔駛喎,我去開果間都有幾間分店,仲會比仙姐折扣
連我果女去電都係收600蚊左右
cornmimi
|
cinda72. 發表於 18-11-11 15:19
...

咁平!估唔到現今咁貴嘅生活指數,
都有呢啲咁好嘅價位。
tsung
|
cinda72. 發表於 18-11-11 15:19
...

cinda72.
|
cornmimi 發表於 18-11-11 15:58
咁平!估唔到現今咁貴嘅生活指數,
都有呢啲咁好嘅價位。

呢個係救命恩人價
因為之前係香討見到佢比個地產呃,差d瀨大鑊,我39547都幫佢落去踢場,所以之後幫我整頭收友情價
SaBB
|

吾識人再加walk in 一定貴。
我去開個間係朋友自己開、冼剪吹染$40x。
冼剪吹染電$6xx
singpoluk
|
cinda72. 發表於 18-11-11 21:28
呢個係救命恩人價
因為之前係香討見到佢比個地產呃,差d瀨大鑊,我39547都幫佢落去踢 ...

仙姐有義氣,自然多貴人
竇漪房
|
1500算平啦!我以前一入髮型屋最少2500落樓,依家600都覺得貴
無話可說
|
睇幾長頭髮,好似到某一個長度要加錢!我就唔使咁貴,亦唔算好長頭髮
cbeyond
|
差不多啦, 幫趁開的店有dis, 都要千1,2。
miffyumiffy
|
後生女電髮

電髮好阿姐feel, 佢電咩款
終極熊貓
|

買咩?
TMC3012
|
係唔平, 千幾走唔甩
MM2H
|
cinda72. 發表於 18-11-11 21:28
呢個係救命恩人價
因為之前係香討見到佢比個地產呃,差d瀨大鑊,我39547都幫佢落去踢 ...

好人好報
AAmother
|
VickiC 發表於 18-11-11 15:16
好正常
10年前已經差不多

電髮十幾年前都是千幾啦!
seaheart88
|
miffyumiffy 發表於 18-11-11 23:16
後生女電髮

電髮好阿姐feel, 佢電咩款

電髮吾係只電佛陀個頭。。花師奶。。。包租婆個d look

後生女可以只電彈力。。又可電梨花頭內勾。。或向外勾。。。。仲有其他。。。
櫻花bb
|
過千咗好耐啦