擺埋一邊好耐既H double sens係時候出下街啦

皇家衫
|

其實H既皮係好過cc好多,不過cc款實在太吸引所以放抵左H

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-11-12 00:13
Babemo
|
我覺得Double Sens夠實用,但我個SA叫我不要買 次次都會說我買其他。
皇家衫
|
Babemo 發表於 18-11-11 16:19
我覺得Double Sens夠實用,但我個SA叫我不要買 次次都會說我買其他。

我個人覺得佢夠晒輕身又幾實用係無咩款囉不過都係一個幾好既選擇
appleyuen
|

esmehouse
|
wcpcelia
|
ttjl7
|

Jonimama
|

sint
|
你Twilly襯得好靚。 我都心思思想買Double Sens,貪佢方便夠hea,不過SA又實在不停話買其他野好過佢,搞到我心大心細。
皇家衫
|
sint 發表於 18-11-11 21:45
你Twilly襯得好靚。 我都心思思想買Double Sens,貪佢方便夠hea,不過SA又實在不停話買其他野好過佢,搞到 ...

尼個twilly我好中意嫁thank you咁你最後買左邊款呀?
Ms_Phoebe
|

Cheuk2012
|
回覆 皇家衫 的帖子

Very nice
金仔媽媽
|
其實覺得佢好實用咁
ungela914
|

cakii
|
斯文款喎,應該可以放到好多野
皇家衫
|
Cheuk2012 發表於 18-11-12 00:14
回覆 皇家衫 的帖子

Very nice

tks
皇家衫
|
金仔媽媽 發表於 18-11-12 00:41
其實覺得佢好實用咁

加埋個內袋仲實用
皇家衫
|
cakii 發表於 18-11-12 10:36
斯文款喎,應該可以放到好多野

又唔算話放好多野不過基本野一定放晒同埋夠輕身
wcpcelia    發表於 18-11-12 11:56
sint
|
皇家衫 發表於 18-11-11 22:00
尼個twilly我好中意嫁thank you咁你最後買左邊款呀?

我最近買左picotin同herbag呀,double sens 依然心大心細中。H好毒呀點算。
cakii
|
皇家衫 發表於 18-11-12 11:14
又唔算話放好多野不過基本野一定放晒同埋夠輕身