跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我本來幫個仔報咗生命堂2-3歲英文PLAYGROUP, 逢星期六, 早上9:30-10:30AM. 六堂$780.00, 4月18日(今個星期六開班)

但係, 剛收到電話, 因為收生不足, 開唔成班呀. 想問下大家有無興趣呀...會唔會仲有人想去報名呀

大宅

原帖由 cacachow 於 09-4-16 13:29 發表
我本來幫個仔報咗生命堂2-3歲英文PLAYGROUP, 逢星期六, 早上9:30-10:30AM. 六堂$780.00, 4月18日(今個星期六開班)

但係, 剛收到電話, 因為收生不足, 開唔成班呀. 想問下大家有無興趣呀...會唔會仲有人想去報名呀 ...

1.5歲收唔收呀?

男爵府

好媽媽勳章

佢寫明2-3歲學前ge. 你可以打去問下
tel: 2470-6704

其實都係收8個人啫, 點解都咁難開班

原帖由 ginnytsim 於 09-4-16 14:09 發表

1.5歲收唔收呀?

珍珠宮

好媽媽勳章

咁請問佢仲爭幾多個學生呀???
原帖由 cacachow 於 09-4-16 14:18 發表
佢寫明2-3歲學前ge. 你可以打去問下
tel: 2470-6704

其實都係收8個人啫, 點解都咁難開班

男爵府

好媽媽勳章

佢無講呀, 淨係話收唔夠人, 開唔成班, 退返錢比我地. 一班得8個位之ma

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-4-16 14:28 發表
咁請問佢仲爭幾多個學生呀???

男爵府

好媽媽勳章

剛打去問咗, 還欠2個人就可以開得成班

最少5對(1個家長+1個小朋友), 最多8對

而家有3對, 多兩對就可以開班la. 你地會唔會有人報呀?

原帖由 cacachow 於 09-4-16 14:35 發表
佢無講呀, 淨係話收唔夠人, 開唔成班, 退返錢比我地. 一班得8個位之ma

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我諗住報架, 可能5月開始讀 ~~~
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

我都打左去喇, 個位職員好好人, 佢話如果夠人再打俾我......... otherwise下期打俾我!

男爵府

好媽媽勳章

唔該晒呀! 希望開得成班啦!!大家有機會做playgroup同學仔la!!!!

原帖由 sammischu 於 09-4-16 16:03 發表
我都打左去喇, 個位職員好好人, 佢話如果夠人再打俾我......... otherwise下期打俾我!

大宅

原帖由 cacachow 於 09-4-16 16:19 發表
唔該晒呀! 希望開得成班啦!!大家有機會做playgroup同學仔la!!!!

唔好意思, 請問你有無佢地既web site係講佢地既pg?? 我都想study下先, 唔該晒~

子爵府

好媽媽勳章

我都想知道係米要足2嵗先收?
Hello everybody~~!

男爵府

好媽媽勳章

佢地好似無website架(我唔覺有). 其實係我個仔1月去interview 生命幼稚園時, 佢地派咗張leaflet. 嗰時無報到. 跟住, 想幫個仔報playgroup, 點知週圍星期六都好full, 加上over2歲, 好多小朋友都返n1, 好少playgroup. 有日行過生命堂門口(教會那面), 見到佢4月開新班, 咁咪報名囉. 如果想知多d, 可能要打電話去問, 叫佢地fax資料比你.

quote]原帖由 sammischu 於 09-4-16 22:47 發表

唔好意思, 請問你有無佢地既web site係講佢地既pg?? 我都想study下先, 唔該晒~ [/quote]

男爵府

好媽媽勳章

好野! 我剛收到電話, 佢地個班postpone 到5月9日開班, 唔駛取消lu. 唔該晒...bk 網絡威力果然不同凡響

原帖由 cacachow 於 09-4-17 09:25 發表
佢地好似無website架(我唔覺有). 其實係我個仔1月去interview 生命幼稚園時, 佢地派咗張leaflet. 嗰時無報到. 跟住, 想幫個仔報playgroup, 點知週圍星期六都好full, 加上over2歲, 好多小朋友都返n1, 好少playgroup ...

大宅

原帖由 cacachow 於 09-4-17 11:33 發表
好野! 我剛收到電話, 佢地個班postpone 到5月9日開班, 唔駛取消lu. 唔該晒...bk 網絡威力果然不同凡響

唔該晒呀, 不過我仲未收到佢地電話.........

首頁

尾頁

跳至