免費換購Jagabee籃

classicalmozart
|

【Jagabee號召各位小薯: 免費換購Jagabee夠大夠好「籃」!】
好多辦公室小薯成日唔知個袋放邊好...
放枱又阻埞,放地下又唔乾淨, 一於放入夠大夠好「籃」,個袋唔使四圍擺咁慘!

由2018年11月9至14日、16至18日及11月27日至12月3日期間, 凡到指定 超級市場購買卡樂B宅卡B原味、紫菜味、紫薯(原味)薯條產品滿$45,憑即日收據可到指定推廣攤位免費換購「Jagabee夠大夠好籃」乙個(高45厘米,開口直徑35厘米)。每日限定30件,數量有限,送完即止。 (單一發票計,當中須包括紫菜味或紫薯(原味)薯條,指定產品除外)

https://www.facebook.com/153935417954687/posts/2298066780208196/

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-11-12 00:08
ssssum    發表於 18-11-11 23:52
cake05    發表於 18-11-11 22:04
tsung
|
謝謝分享
cm2ling
|
無晒 jagabee, 買左 6包 [email protected]紫菜味薯片換
ttjl7
|
謝謝分享
yvonne818
|

ssssum
|
可惜限定30件
Vin仔媽
|

NataliePP
|