網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

雙11真係好邪惡, 周圍轆轆下, 又見到呢部真空封口機, 唔知大家有冇用過呢???我諗住買番部比呀媽封番啲食唔晒既參茸海味 (其實係想儲夠400減多50就真)

https://detail.tmall.com/item.htm?id=571484213432

象牙宮

用封口袋。

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.228.6bec75cbnfJ76B&id=527638581778&ns=1&abbucket=15#detail
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 卡邦尼意粉 的帖子

好似好正咁喎

留返下次有折扣活動時再買過

別墅

我買左呀,幾好用
有乾抽,濕抽,淨封口
圖片係前排封嘅臘腸(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

satomi315 發表於 18-11-12 22:23
我買左呀,幾好用
有乾抽,濕抽,淨封口

大宅

我有買過, 唔係這牌子, 感覺唔太work..... 時得時唔得... 好快就放棄左

別墅

satomi315 發表於 18-11-12 22:23
我買左呀,幾好用
有乾抽,濕抽,淨封口

又封得幾靚wor, 好彩有買到

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

用左一年多,有間榮x記賣的~
唔錯

象牙宮

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.24ce6c66cpnQmb&id=565773432189&ns=1&abbucket=15
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至