又係呢位醫生 大家小心

rita410
|
尖沙嘴美容中心女子昏迷送院 涉事李宏邦醫生曾捲入抽脂致死事故

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181111&s=10829391&a=58901523
cakii
|

cinda72.
|
成86歲,仲唔退休??
就算要整容,見到佢咁既年紀都驚佢手震啦
rita410
|
cinda72. 發表於 18-11-11 23:37
成86歲,仲唔退休??
就算要整容,見到佢咁既年紀都驚佢手震啦

之前幫個70歲女人抽脂都做得出
後生女做抽脂都有風險啦
似sales多過似醫生
Viviluby
|
之前幫個70歲抽脂身亡有前科,最離譜係今次開頭仲想隱瞞打botox出事、講大話話人哮喘病發問佢拎藥食完昏迷,毫無誠信可言!希望真係可以將佢繩之於法
rita410
|
Viviluby 發表於 18-11-12 10:43
之前幫個70歲抽脂身亡有前科,最離譜係今次開頭仲想隱瞞打botox出事、講大話話人哮喘病發問佢拎藥食完昏迷 ...

唉 醫生大把錢幫自己打官司
MongLeung
|
我諗衰埋呢一單,佢都應該可以釘牌!奇就奇在竟然仲有人去
rita410
|
MongLeung 發表於 18-11-12 11:17
我諗衰埋呢一單,佢都應該可以釘牌!奇就奇在竟然仲有人去
...

見佢咁老以為佢好有經驗
點知老到眼曚曚
kikiwo
|
rita410 發表於 18-11-12 11:21
見佢咁老以為佢好有經驗
點知老到眼曚曚

個女人今早香咗
Fishbbmama
|
奇怪甘老都仲有人幫襯, 就算好有經驗都驚佢眼蒙手震啦
rita410
|
Fishbbmama 發表於 18-11-12 13:14
奇怪甘老都仲有人幫襯, 就算好有經驗都驚佢眼蒙手震啦

人地可能估唔到佢老成咁 仲話名醫
以後真係要google下醫生個名先好做
Fishbbmama
|
rita410 發表於 18-11-12 13:17
人地可能估唔到佢老成咁 仲話名醫
以後真係要google下醫生個名先好做
...

比我見到會縮沙
mamavincy37
|
其實之前都死過人 點解咁老都仲敢比佢做
搵返d 大型醫美中心做好過啦
emilyyyyyyy
|
其實肉毒好似好危險....搵咩醫生都好....只要自己有隱性病
又或者唔小心打左落唔知咩血管都會死....
rita410
|
好慘 今次個女人先得50幾歲 岩岩湊大d仔女諗住享受下人生靚下 咁就死埋
Alicetang1993
|
Viviluby 發表於 18-11-12 10:43
之前幫個70歲抽脂身亡有前科,最離譜係今次開頭仲想隱瞞打botox出事、講大話話人哮喘病發問佢拎藥食完昏迷 ...

其實70歲既老人家都唔適合抽脂, 我都好懷疑醫生有無勸告過女事主
yingying貝
|
emilyyyyyyy 發表於 18-11-12 13:59
其實肉毒好似好危險....搵咩醫生都好....只要自己有隱性病
又或者唔小心打左落唔知咩血管都會死....:toocol ...

咁恐佈乜唔係打落咀嚼肌度架咩
cindy618
|
佢係真係喜愛工作定仲賺唔夠呢?
karenkatte
|

整形同外科手術我不會搵老的, 驚佢手震同埋審美眼光未必相同。
rita410
|
karenkatte 發表於 18-11-12 19:02
整形同外科手術我不會搵老的, 驚佢手震同埋審美眼光未必相同。

佢個審美觀應該係中意死人