請問有無斯林百x用家

花花姐
|
2萬幾元買左張床褥2年,真係勁後悔勁後悔,買回來一星期左右,已經凹左下去,叫左代理個師父來度凹陷尺寸,但回覆話標準,並建議每個月頭尾掉轉一次,痴線架,張床褥成百磅,14寸高,每次換床單已經好吃力,而且最唔貼心既設計是床褥兩邊竟然無任何把手方便抽起張床褥,已經跟佢建議掉轉了幾次,但真係勁吃力,而家已經2個人型凹左落去,每朝起身都好累,以為買張貴野就好 ,仲衰過幾千元貨,想請問有無用家都有同樣情況定我唔好彩,真係好唔開心。
chiukids
|
我家人買左張雅蘭五千幾,一樣係幾天就發現下陷,又係不肯退換,師傅上門睇完都話要返去整但可免運費,我覺得很不合理,應該要換過,現在唯有買了另一張睡康寧都係五千幾,我家人就話早知如此買張過萬,原來兩萬幾都是一樣,真慘!
Reminder
|
花花姐 發表於 18-11-11 22:43
2萬幾元買左張床褥2年,真係勁後悔勁後悔,買回來一星期左右,已經凹左下去,叫左代理個師父來度凹陷尺寸, ...

應該係質素出問題。

我買愛皇X,用10年都無事。

我個人覺得可向消委會投訴
芷欣mama
|
我果張瞓咗差不多二十年,依家仲好好瞓,同新果時差不多喎,冇你講嘅問題
蕃薯仔媽媽
|
斯林百蘭,我而家瞓緊
絶對唔建議大家買
彈簧差不特止
我衣加床祳兩邊嘅支架係斷哂
位置係通常床邊坐嘅地方
鋼支插哂出嚟好危險
唔換床褥都唔得
有圖有真相

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
onlam2005
|
我張瞓咗10多年,先有少少凹陷,兩邊有繩方面反轉,可能而家質量差咗
Rilakkuma12
|
花花姐 發表於 18-11-11 22:43
2萬幾元買左張床褥2年,真係勁後悔勁後悔,買回來一星期左右,已經凹左下去,叫左代理個師父來度凹陷尺寸, ...

我張愛皇x 太空棉,用咗10年,宜家先少少凹
ricecooking
|
我用左10年無凹,反而初初訓覺得好硬,訓左3個月先軟
wastewater
|
我果張瞓左幾年都ok呀,冇你既情況,都仲好好瞓
pat2331
|
蕃薯仔媽媽 發表於 18-11-11 23:34
斯林百蘭,我而家瞓緊
絶對唔建議大家買
彈簧差不特止

咁都得
Charlotte_mom
|
斯林百蘭,我而家瞓緊
絶對唔建議大家買
彈簧差不特止

我地曾經出現同一問題,佢換左張全新俾我
蕃薯仔媽媽
|
Charlotte_mom 發表於 18-11-12 01:10
我地曾經出現同一問題,佢換左張全新俾我

請問你係用咗幾多年出現呢個問題?
我晤記得佢保養幾多年
Charlotte_mom
|
蕃薯仔媽媽 發表於 18-11-12 06:53
請問你係用咗幾多年出現呢個問題?
我晤記得佢保養幾多年

唔夠十年囉,保養期內(一定唔係兩三年)
花花姐
|
斯林百蘭,我而家瞓緊
絶對唔建議大家買
彈簧差不特止