自由講場

跳至

首頁
34567...19

尾頁

子爵府

點解寄貨人同銀行個名唔同?
]

男爵府

回覆樓主:

唔知点私訊你,但樓主先庶左張寄货单上嘅consignment no.

禁止訪問

男爵府

我是靚媽 發表於 18-11-12 01:41
唔知点私訊你,但樓主先庶左張寄货单上嘅consignment no.

這裡

男爵府

回覆樓主:

我用張寄货单上個網趾上個網站好假,佢有個 video 襟入去都唔知咩黎嘅。air waybill 边有咁简單,出口一定要寫明入面寄D咩。仲有pickup date/time... 寄嘢緊係shipping date喇!

我在用条友個电话search 係 new York area code 但有個negative rating -5, 有人留左comment 係 online dating scam

千奇唔好中計呀!

男爵府

我是靚媽 發表於 18-11-12 02:01
我用張寄货单上個網趾上個網站好假,佢有個 video 襟入去都唔知咩黎嘅。air waybill 边有咁简單,出口一 ...

Thanks so much for your help (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
我想問如何查閱到rating? 我用google search 唔到,我要proof俾佢睇,佢先信任我

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

年終吾小話自稱機師妹妹仔!

琥珀宮

依D新聞成日都有架啦,攞D新聞俾佢睇咪得囉

珍珠宮

好媽媽勳章

至愛朱古力 發表於 18-11-12 01:43
你妹得 20歲,邊到搵20萬出黎先?呢啲傻妹,80唔死都係新聞。

足左18歲比較令人擔心,怕佢走去借私人貸款。

男爵府

CherLeung 發表於 18-11-12 02:05
Thanks so much for your help (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
我想問如何查閱到rating? 我 ...

我你电腦Google tel number 1631......
先有,电话search 唔到

男爵府

我是靚媽 發表於 18-11-12 02:14
我你电腦Google tel number 1631......
先有,电话search 唔到

Thanks so much (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
咁夜謝謝你幫手,我而家總算唔係一個人面對

男爵府

CherLeung 發表於 18-11-12 02:16
Thanks so much (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
咁夜謝謝你幫手,我而家總算唔係一個人面對
...

我本來都瞓㗎啦,見到你post 真係激到弹起身。唔希望再有人被呃!

大宅

扣關緊係海關扣架啦,點會叫你入錢去私人名户口呀

仲有,寄錢犯法架,海關正常查到就做文件告你,之後法庭判罪,充公筆錢。

英國同香港都係文明社會,點會要你入錢呀
就算大陸,如果發現d錢,大陸公安都靜靜雞袋左,當冇見過件包裹啦

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

叫你妹自己上網查下
原來好多呢d case
假機師行騙
又係寄包裹錢呀!

男爵府

我是靚媽 發表於 18-11-12 02:20
我本來都瞓㗎啦,見到你post 真係激到弹起身。唔希望再有人被呃!

謝謝你俾左個咁有力的證據我,你快點休息,真的很感激

男爵府

tristawan 發表於 18-11-12 02:20
扣關緊係海關扣架啦,點會叫你入錢去私人名户口呀

仲有,寄錢犯法架,海關正常查到就做文件告你,之後法庭 ...

我張你呢段轉sd俾佢,應該好似你咁直接講出黎

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

https://www.hk01.com/突發/130373/誤墮情網-扮專才情騙56女3000萬-醫生律師中招-調情對白曝光

比你亞妹睇啦,故仔一模一樣,佢係都要信既,你鬧爆佢啦,你今日唔鬧醒佢,第時出去社會做事都係咁比人呃

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

鄧你慘,騙徒超級賤,騙錢騙感情

公爵府

你個妹已經完全失去理性, 好難救到佢, 你報警警察都做不到野, 因為你個妹實死攬住個騙徒, 咁你要講的都講了, 只能夠觀察事態發展囉, 講真可以做的不多
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

侯爵府

回覆樓主:

http://www.orientaldaily.com.my/s/168859
呢單仲似呀
希望你妹快d醒!

首頁
34567...19

尾頁

跳至