自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

kiwibaby2015 發表於 18-11-14 00:32
想追,但我都唔敢睇,轉台

藍死咗,可以轉番台

男爵府

其實d獄卒都好同情佢,知佢無辜

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

唉!頭先死刑場戲,睇完好不安

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mickeyeva 發表於 18-11-14 00:34
藍死咗,可以轉番台

咁快

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ICbaby 發表於 18-11-14 00:34
唉!頭先死刑場戲,睇完好不安

好彩我skip左
放下自在

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

真係好陰公呀

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

yingying貝 發表於 18-11-14 00:34
其實d獄卒都好同情佢,知佢無辜

個獄長望吓個電話有冇響,好無奈

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

男爵府

mickeyeva 發表於 18-11-14 00:34
藍死咗,可以轉番台

點解呀,跟住都好好睇㗎。

男爵府

最衰個死人律師同駱應均

男爵府

mickeyeva 發表於 18-11-14 00:36
個獄長望吓個電話有冇響,好無奈

仲有個女人獄卒望住梅芬芳旣眼神

男爵府

回覆樓主:

睇頭2集心情已經好沉重,睇唔落

瑪瑙宮

回覆樓主:

胡楓咁好嘅幫黃養仔 ,佢個女和仔,大個係邊個?

象牙宮

mickeyeva 發表於 18-11-14 00:44

好慘呀
放下自在

男爵府

仔係梁思浩,女就唔識

大宅

真是慘到不得了⋯⋯個心好吾舒服

珍珠宮

2024年龍年勳章

由頭睇到藍死埋都無流眼淚,但頭先睇到胡楓拎蛋糕出來唱生日歌時竟然好想喊!!
希望每天開心渡過 ;-)

琥珀宮

原本呢兩個,都唔係親生

瑪瑙宮

回覆樓主:

有冇咁慘連胡楓都死埋,突然蘇杏旋冇晒錢,4個又唔係佢親生,她好偉大,都肯養大佢哋

大宅

回覆樓主:

細個睇完, 極深陰影, 到宜家都記得藍潔英問吊個一幕。全套戲太沉重太灰, 唔敢再睇。

首頁

尾頁

跳至