孕婦版成日有人問

EstrellaDamm
|
芝士食唔食得。。。唉,未加熱過且未消毒過嘅 soft cheese 唔食得,真係咁難理解?卡X芝士片唔係真芝士,更加唔係 soft cheese。
(我好鍾意芝士,成日忍唔住口/手答人呢個問題。)
小驚
|
EstrellaDamm 發表於 18-11-12 02:53
芝士食唔食得。。。唉,未加熱過且未消毒過嘅 soft cheese 唔食得,真係咁難理解?卡X芝士片唔係真芝士,更 ...

連公海都出過 post 叫人唔好大肚食芝士
我每次見到都忍唔住答
bosch
|
EstrellaDamm 發表於 18-11-12 02:53
芝士食唔食得。。。唉,未加熱過且未消毒過嘅 soft cheese 唔食得,真係咁難理解?卡X芝士片唔係真芝士,更 ...

好多人唔熟悉芝士既, 以為軟芝士個軟字真係軟硬係軟咁解...

我而家至知卡X 芝士唔係真芝士.

lina9316
|
我又真係唔知:卡夫芝士片唔係芝士
可否分享多d資訊
小艾美
|
其實有咩問題?人地唔知咪上黎問囉。咁都要開post話人?
JoanC
|
小艾美 發表於 18-11-12 07:01
其實有咩問題?人地唔知咪上黎問囉。咁都要開post話人?

係囉,係公海都大把人重覆又重覆咁問同樣嘅嘢啦!
貪靚媽
|
我都唔識,有俾小朋友食芝士片,可否講多d?
BGCOME08
|
人哋大肚緊係緊張D架啦,唔識問人都唔得?
bb2
|
我都唔知卡夫唔係真芝士
wcpcelia    發表於 18-11-12 14:36
catcat笑
|
知你叻喇
Jessie688
|
每次問野之前都要check清楚有冇人問過。
fionstone
|
人地緊係大肚先開始睇 孕婦 版啦,鬼知之前有人問過呀,邊似得你咁資深日日浦
cakii
|
bb2 發表於 18-11-12 07:12
我都唔知卡夫唔係真芝士

me2
bbkg123
|
bb2 發表於 18-11-12 07:12
我都唔知卡夫唔係真芝士
Me 3
魚兒小寶貝
|
我都唔知
mocha20150323
|
咁卡X究竟食唔食得
魚兒小寶貝
|
咁不如樓主順便講埋邊d 係 真 芝士啦
PCCW2319
|

我都知卡x芝輕唔係真芝士。 咁其實它係乜野黎?

咁可唔可以引用“商品說明條例”告間公司?
Vin仔媽
|
我都唔知呀
咁...邊d係真芝士?
Gi-leung
|
(唔係有左)好奇問 咁即係食唔食得姐?