自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

醫學美容好恐怖打針都會死人

侯爵府

親子王國15週年勳章

現在連打botox 定醫哮喘都唔知了
有人反口,不盡不實

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

jacky1666_hk 發表於 18-11-12 09:49
佢會吾會手震之前醫死個個又71歲,今次又50幾,原來d 老人家都好貪靚:i ...

係。我同事成60歲,都有去做類似這些醫美,又番大陸整假眼睫毛,但重點係,都係似個長者,仲要係個大肚腩(似生得)既長者

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

無論做咩手術, 我絕對唔會搵超過70歲既醫生操刀, 佢眼蒙/手震或忽然暈一暈點算

珍珠宮

good_pig 發表於 18-11-12 08:06
到底佢打針定係哮喘?

係有人講大話話E哮喘其實係打肉毒杆菌針個女人今早C左

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

瑪瑙宮

大廚勳章

wuwucancan 發表於 18-11-12 11:13

係有人講大話話E哮喘其實係打肉 ...

就算係醫生。。。正常都唔會走入去間美容中心度睇病啦。。。所以話醫哮喘唔信囉

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wuwucancan 發表於 18-11-12 11:13

係有人講大話話E哮喘其實係打肉 ...

oh no!!

象牙宮

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 18-11-12 07:47
曾涉專業失德遭停牌的86歲整形名醫李宏邦

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181112/mobile/bk ...

86歲,仲未退休?

水晶宮

72leelily 發表於 18-11-12 08:15
都搵夠
何必做到晚節不保

D $太易賺了,點捨得放棄

男爵府

RIP
不過正常打肉毒桿菌喺面,應該係唔會導致死亡嘅,相信係有其他原因

伯爵府

72leelily 發表於 18-11-12 08:15
都搵夠
何必做到晚節不保

我估佢要keep住個檔口,留比個仔
佢個仔都係醫生,二世祖feel
行內無乜人氣
唔留返啲嘢比個仔
點跟阿媽做保良局主席
有興趣上網search下

公爵府

回覆樓主:

86歲為人為己都應該退休

珍珠宮

蕃薯仔媽媽 發表於 18-11-12 11:30

唉!呢d醫生害死完一個又一個

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

象牙宮

2024年龍年勳章

Oic...

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實做醫美最好搵, 佢仔都係做醫美, 唔貪心的話都唔駛憂生活.
老豆咁老仲出黎做, 依家臨老唔過得世....

子爵府

86歲 眼都花啦
仲做緊整容

男爵府

goo_littlebb 發表於 18-11-12 11:41
其實做醫美最好搵, 佢仔都係做醫美, 唔貪心的話都唔駛憂生活.
老豆咁老仲出黎做, 依家臨老唔過得世....
...

佢個仔係乜水

首頁

尾頁

跳至