是否一定要請海外先願做呢? 有無好agency介紹?

jj418
|
家中有3隻狗好難搵工人
ivyy844
|
我啱啱先請左一個海外印印照顧BB,我家中也有小狗的, 你想問下我AGENT, PM 我。
venus0622
|
都唔難,我都有3隻大狗,最後都請到個勁滿意既菲傭,有需要可以介紹我個agent比你,佢好有經驗
Nikitang1111
|
老公朋友都有3 隻狗
但一個大人
聽聞請個工人都幾好
yeeki_cheng
|
jj418 發表於 18-11-12 07:52
家中有3隻狗好難搵工人

除左狗狗仲有無小朋友同老人家先?
Solarflare
|
你要請個愛狗既工人。
願意湊狗是不夠, 她要愛狗!!
一定有啲咁既姐姐的。但要慢慢in.
wcpcelia    發表於 18-11-14 09:16
jj418
|
回覆 venus0622 的帖子

pls pm agent details to me, thanks
venus0622
|
jj418 發表於 18-11-16 08:08

pls pm agent details to me, thanks

pm左你了
venus0622
|
Solarflare 發表於 18-11-13 19:10
你要請個愛狗既工人。
願意湊狗是不夠, 她要愛狗!!
一定有啲咁既姐姐的。但要慢慢in. ...

講得好岩
Belle_Piano
|

請pm agent 資料。Thx!
venus0622
|
Belle_Piano 發表於 18-11-16 23:27

請pm agent 資料。Thx!

Pm左你了
TSW
|
venus0622 發表於 18-11-12 16:45
都唔難,我都有3隻大狗,最後都請到個勁滿意既菲傭,有需要可以介紹我個agent比你,佢好有經驗
...

可以PM 我嗎?

感激!

venus0622
|
TSW 發表於 18-11-19 13:34
可以PM 我嗎?

pm左你了
KKEDU
|
回覆 ivyy844 的帖子

有無工人agent電話,痳煩pnm
micmic37
|
...

可以pm我嗎?謝謝
vivi23berry
|
...

Hi, I want details. PM me please, thanks!
venus0622
|
vivi23berry 發表於 18-11-22 22:27
Hi, I want details. PM me please, thanks!

Pm左你了