皮秒

carolchiu1010
|
依家坊間有咁多皮秒既廣告,唔知邊種先啱我呢?? (皮膚乾,膚色暗啞)
ccm516
|
carolchiu1010 發表於 18-11-12 07:58
依家坊間有咁多皮秒既廣告,唔知邊種先啱我呢?? (皮膚乾,膚色暗啞)
...

皮秒係laser既一種 打完會好乾
issactmaria
|
carolchiu1010 發表於 18-11-12 07:58
...

皮膚主要打斑、收毛孔,你那情況問清楚是否皮秒適合你!
|
ccm516 發表於 18-11-12 08:24
皮秒係laser既一種 打完會好乾

咁係唔係唔皮膚乾唔做得皮秒?要做下保濕先?
mamavincy37
|
做過幾部 覺得discovery pico 最有效果
mandyymlau
|
皮秒好多間都有介紹,好似係去斑架
mandyymlau
|
有冇sis有做過,係咪做幾次先有效果架
|
mamavincy37 發表於 18-11-12 13:31
做過幾部 覺得discovery pico 最有效果

有咩特別之處?
ginson
|
回覆 carolchiu1010 的帖子

要小心選擇公司,吾系大公司一定好!
ginson
|

搵d可以試做,再做下比較
|
ginson 發表於 18-11-12 15:00

搵d可以試做,再做下比較

有冇邊間jm 做過又幾好,又唔hard sell㗎?
AhkiuCheng
|
mandyymlau 發表於 18-11-12 13:47

我用PICOWAY去斑就第3次開始明顯淡左好多

AhkiuCheng
|
carolchiu1010 發表於 18-11-12 16:14

我免費試過好海鮮,加咩都要錢,反面要比錢果D清楚好多

MomKim
|

至少做幾次.
ginson
|
carolchiu1010 發表於 18-11-12 16:14

我果間就吾建議,不過,聴講其他jm有提過下G2Beauxxx, 你可以search 下!
ginson
|

你問下有冇得試做下!
anabbb
|
我做緊2次,係呀第2次才覺得好輕微白左及斑淡了DD,也視乎你是那類型斑。
anabbb
|
我在A妹做緊唔hardsell,好多jm都做過話好。
sandymama101
|
你皮膚乾打皮秒更加要做多d保濕先得啊!

|
AhkiuCheng 發表於 18-11-12 16:19
我免費試過好海鮮,加咩都要錢,反面要比錢果D清楚好多

咁驚!