咁樣大大方方回答都幾好

good_pig
|
都41歲啦,bb 都唔係話有就有

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
家文
|
其實41歲男人仲有心有力?老婆又咁年輕,如果佢地想的話應該生多個都不是問。
睇得出好想生BB, 恭喜晒佢地
good_pig
|
家文 發表於 18-11-12 08:49
其實41歲男人仲有心有力?老婆又咁年輕,如果佢地想的話應該生多個都不是問。
睇得出好想生BB, 恭喜晒佢地 ...

指男方都夠成熟,唔係後生仔玩玩下
crystal媽咪
|
good_pig 發表於 18-11-12 08:44

起碼佢係負責任嘅人
littlecar
|
good_pig 發表於 18-11-12 08:53
指男方都夠成熟,唔係後生仔玩玩下

遇到既岩既人先會

魚兒小寶貝
|
我都係,臨影婚紗相有左bb ❨驚生唔出,預早唔避❩ 咪提早結婚,有朋友話佢當年係咁所以搵花球遮肚,我話點解要遮?有咪有囉我唔覺得有咩問題。
wcpcelia    發表於 18-11-12 14:53
good_pig
|
魚兒小寶貝 發表於 18-11-12 08:56
我都係,臨影婚紗相有左bb ❨驚生唔出,預早唔避❩ 咪提早結婚,有朋友話佢當年係咁所以搵花球遮肚,我話點 ...

係囉,都真心認定呢個男人啦
ricky0223
|
係呀,預備婚禮點都要一年半載,途中有左有幾奇,bb幾時黎,無人預計得到,何必話人有左急著結,結婚生b係好自然既事,亦係喜事,恭喜
good_pig
|
ricky0223 發表於 18-11-12 09:14
係呀,預備婚禮點都要一年半載,途中有左有幾奇,bb幾時黎,無人預計得到,何必話人有左急著結,結婚生b係 ...

係啦
李露眉
|
睇得出佢好中意佢老婆.
stkyo
|
就算奉子成婚都無咩問題,重點係個男嘅肯負責
超級特務
|
good_pig 發表於 18-11-12 08:44

咪答:我發射率準,一擊即中,羨慕嗎?
apelok
|
難得肯大方承認奉子成婚
祝福佢一家平安健康
ic34
|
crystal媽咪 發表於 18-11-12 08:54
起碼佢係負責任嘅人
係囉
木土土
|
ricky0223 發表於 18-11-12 09:14
係呀,預備婚禮點都要一年半載,途中有左有幾奇,bb幾時黎,無人預計得到,何必話人有左急著結,結婚生b係 ...

唔覺得佢地急著結婚,覺得佢地係急著想生b,籌備婚禮其間已經唔避,所以生b根本係計劃預計之內

恭喜佢地
艾菲BB
|
佢今次回應得好好費事之後D傳媒係度單單打打
wcpcelia    發表於 18-11-12 14:53
Astra00
|
都真心認定對方啦,大把生完先結婚,甚至不結啦。說真,附近鄰居你見人地一家幾口,以為人地有結婚證書,都不一定有。近期最爆,我家中有長輩原來沒註冊,一起住埋廿多年,仔女都幾個。
Heixsap
|
咁樣叫奉子成婚咩?我理解係預備結婚時就有左,兩樣野唔同
Anyway 是但啦,有咩所謂
櫻花bb
|
恭喜晒!好甜蜜嘅一對
Cathy1121
|
雙喜臨門,還好啦!現今幾多世紀,七丶八十年代,可能睛天霹靂(電視劇劇情)...