自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

點解成日都有帖要分化wm同ftm??

機械人咩?個個人既人生都有公式咩?個個人既選擇都有自己既理由架啦!有必要睇唔起人咩?

只要記住--->路係自己揀,**唔好喊

珍珠宮

bb2 發表於 18-11-12 15:38
我覺得呢個作者都好膚淺下

呃like , 自我感覺良好之作。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

男爵府

不用看回覆就知道最後會變成wm同ftm之爭!
我覺得最好命的女人是有選擇的條件,
即是做開wm,隨時可選擇做ftm,老公有能力,經濟ok
或者做開ftm,隨時可選擇做wm,自己有能力,工作ok
不能因為自己不能跳去其他角色,而隨便抨擊其他人

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sukicloud 發表於 18-11-13 14:59
不用看回覆就知道最後會變成wm同ftm之爭!
我覺得最好命的女人是有選擇的條件,
即是做開wm,隨時可選擇做f ...

我係working mom但睇篇野唔順眼,真係難聽過粗口、窮得只剩下錢

我有個舊同事。N年前在FB開玩笑post話:一句我愛你,不如話我養你!
幾年後,佢老公決定技術移民,佢帶仔過去全職湊,又生左個女。真係養佢喇今次。生活簡單但幸福。我好羨慕呀

不過我依然熱愛我嘅工作,都係忙適合我

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

同樣一個意思
"我養你"比起"我包養你"
聽落高級幾多
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

首頁

尾頁

跳至