多點愛自己

pnylw
|

你地會用咩方法令自己開心呢? 大家分享下

我會食薯片飲啤酒睇戲

金牌阿四
|
pnylw 發表於 18-11-12 11:09

食下甜品
yuenmeimei
|

飲可樂
因小時候好開心就是有可樂飲,
唔開心就飲感受吓童年的開心感覺
Lonelymom
|

通常平民版 : 辣食 + 啤酒偶然升級版 : 西班牙火腿/生蠔 + 啤酒

Lonelymom
|
通常平民版 : 辣食 + 啤酒偶然升級版 : 西班牙火腿/生蠔 + 啤酒
linglingsandy
|
食最愛嘅薯片卡樂B原味
已感到好幸福!
anyuser18
|
煲劇,瞓覺,睇書,聽歌,旅行

旅行最work
pnylw
|
回覆 linglingsandy 的帖子

每次買卡樂b 都會苦惱買燒烤味定熱浪,多數最終兩包都買哂! 真係好好味
pnylw
|
回覆 anyuser18 的帖子

旅行係最有效令你忘記煩惱,不過旅伴都好重要哈哈
草莓忌廉包
|

我都會揀飲啤酒食薯片睇戲襟電話
kktsang80
|

Lunch time 一個人靜靜地煲下戲、食零食,已經好開心(因為放工就要湊仔,實在無一個人既時間)
叮妹
|
會搭一程車去另一區靜鋪食下午茶同行下
SorenLorensen
|
回覆 叮妹 的帖子

有那一區係靜的?
叮妹
|
SorenLorensen 發表於 18-11-14 14:01
回覆 叮妹 的帖子

有那一區係靜的?

我意思話下午茶時段靜D嘅鋪
pnylw
|
大家好乖多數用「食」去氹自己開心,仲諗住有人會瘋狂shopping/ 做豪華spa etc
pnylw
|
回覆 kktsang80 的帖子

做左媽媽屬於自己的每一分鐘都變得珍貴,煲咩劇多?
pnylw
|
回覆 叮妹 的帖子

有時會特登上OpenRice 為自己lunch 搵一間一個人坐得舒服既餐廳,你知啦,返工遇著 shxt 真係生人勿近想自己靜下
叮妹
|
pnylw 發表於 18-11-14 21:15
大家好乖多數用「食」去氹自己開心,仲諗住有人會瘋狂shopping/ 做豪華spa etc ...

有$我都想呀
Malibu
|
Shopping!! 煲劇、做運動出身汗!
心心兒
|
good呀 , 有時候要放鬆少少 , 對自己好D.而家好缺少呢d正能量氣氛。