而家保險經紀係咪唔憂做?

白羊花花
|
想響保誠買份按揭壽險,打熱線問,cs話無sales直接答,要等sales覆,點知等左成個星期都無人覆,再打上去cs 問,佢又話幫我追sales call我

而家d sales咁唔憂做?
tspe
|
白羊花花 發表於 18-11-12 11:23
想響保誠買份按揭壽險,打熱線問,cs話無sales直接答,要等sales覆,點知等左成個星期都無人覆,再打上去cs ...

係咪全都照顧大陸客
wy_yen
|
想響保誠買份按揭壽險,打熱線問,cs話無sales直接答,要等sales覆,點知等左成個星期都無人覆,再打上去cs ...

請問咩係按揭壽險?
大力大力
|
純人壽,純醫療,按揭保險.....超級低佣金邊有肉食㗎,所以經紀們都會捆綁其他高利潤的坤人產品捆綁一起出售,如基金,儲蓄保,年金.....
大力大力
|

如果真係想做按揭壽險去銀行做啦,但都要格一下價~
wallshar
|

朋友上個月揾我格左 5, 6 間公司呢類野的價錢,竟然係hsbc 最平。
白羊花花
|
wallshar 發表於 18-11-12 18:42
朋友上個月揾我格左 5, 6 間公司呢類野的價錢,竟然係hsbc 最平。

竟然?多謝你既info
wallshar
|
白羊花花 發表於 18-11-12 22:15
竟然?多謝你既info

自己又試下格價睇下有無得平過佢,有就放上來 share.