8拾幾喇仲同人做手術

mandy952
|
dogdog918 發表於 18-11-13 01:16
除左貪心,都無說話去形容呢位八十幾歲,名成利就⋯住山頂白加道過億物業嘅名醫仲唔願退休,安享晚年:think ...

錢冇人嫌多,名醫喎,d人排住隊搵佢,有錢送上門唔要咩
zebraaa
|
醫生和女死者家底都咁雄厚,可惜! RIP
manman333
|
純粹botox, 唔會咁易至命, 應該醫生沒為意個病人哮喘,可能之前有食藥或剛病發, 再加上打botox, 加埋一齊既併發症。
Jane1983
|
回覆 dogdog918 的帖子

前後因為美容手術,整死2個病人。呢d人唔坐監都講唔過去
20150618bb
|
mandy952 發表於 18-11-13 09:13
錢冇人嫌多,名醫喎,d人排住隊搵佢,有錢送上門唔要咩
呢次咪老來唔得好死
20150618bb
|
Poyau 發表於 18-11-13 00:14
寶刀未老
呢次可能要坐牢
mandy952
|
Jane1983 發表於 18-11-13 09:59
回覆 dogdog918 的帖子

前後因為美容手術,整死2個病人。呢d人唔坐監都講唔過去 ...

另類殺人兇手
八重美
|
andyman 發表於 18-11-13 09:04
我個眼科醫生都80幾, 手勢不錯, 快靚正.大窩口楊榮新.

楊醫生我睇過,真係好好,以前眼發炎睇佢,非常細心。
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-11-13 11:16
呢次可能要坐牢

繩之於法
Sumyeema1
|
20150618bb 發表於 18-11-12 14:03
個女人又點會搵甘高齡做手術,真奇怪

見到個老E生被警察押住上車……錢真係比人命重要?

20150618bb
|
Poyau 發表於 18-11-13 11:28
繩之於法
其實大把錢,無無謂做的有風險野
MM2H
|
有前科,今次佢自己都知出錯,對警方講大話,又搜出有違禁藥
雖然已86,但都真係唔可以輕判做壞條例
jasmineoj
|
20150618bb 發表於 18-11-12 14:03
個女人又點會搵甘高齡做手術,真奇怪
諗住打支針,好簡單掛
20150618bb
|
jasmineoj 發表於 18-11-13 11:36
諗住打支針,好簡單掛
呢隻針...............講左會死人
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-11-13 11:29
其實大把錢,無無謂做的有風險野

抵不住錢送上門嘅誘惑
20150618bb
|
Poyau 發表於 18-11-13 11:47
抵不住錢送上門嘅誘惑

Jane1983
|
回覆 mandy952 的帖子

上次整死人,竟然唔使負責,當時佢都已經70歲。仲唔退落黎?都已經有錢都住山頂,仲咁貪心。真係想過日神,可以掛名唔睇症啫。
duckducktakb
|
退落黎啦
Watt
|
覺得自己還有能力,錢可能是次要
luckybaby2011
|
Jane1983 發表於 18-11-13 12:07
回覆 mandy952 的帖子

上次整死人,竟然唔使負責,當時佢都已經70歲。仲唔退落黎?都已經有錢都住山頂,仲 ...

間診所佢個仔、財迷心竅、出事仲講大話